branchenieuws

De volledig gerestylde beach club Down Under is ready for your event!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Restaurant-DownUnder

Ervaar een stukje Ibiza aan de Laagravense Plas, waar een laid-back vibe het hele jaar door de toon zet voor het perfecte event.

Beach club Down Under heeft de afgelopen periode een enorme transformatie ondergaan. Het uit­gestrekte terrein biedt bezoekers de mogelijkheid om op een unieke wijze en onder één dak: te lunchen, dineren, borrelen op het terras aan het water of in het restaurant, binnen en buiten te sporten, te recreëren aan het strand en particuliere of zakelijke bijeenkomsten te organiseren.

Het vernieuwde concept laat zich qua stijl en sfeer het beste omschrijven als een eigenzinnige mix van twee stijlen: Boho en Scandinavisch. Zelfs het team heeft een make-over ondergaan met nieuwe outfits die passen bij een stoere beach club.

Down Under is naast sportieve activiteiten ook uitermate geschikt om jouw bedrijfsevent te organiseren, laid-back style! Het terrein, de beach club, het strand en de creative rooms staan volledig tot je beschikking om een event of bijeenkomst onvergetelijk te maken.