branchenieuws

De Musical Dinnershow keert wegens succes terug op Vliegveld Twenthe

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Vliegveld Twenthe tovert deze decembermaand opnieuw de voormalig militaire luchtbasis om tot het sfeervolle Londen van 1854.

De Musical Dinnershow biedt een adembenemend 360-graden decor voor collega’s en netwerkrelaties mét feestelijk diner. Dit winterse spektakel is een eigentijdse interpretatie van het Scrooge-verhaal. Gasten beleven hier de magie van Dickens’ 19e eeuw op een ensemble van 70 castleden en zes podia rondom hen, terwijl ze genieten van culinaire hoogstandjes.

De Musical Dinnershow is, met feestelijke dresscode, perfect als personeelsfeest, teamuitje of succesvol event met relaties. Tussen de acts door is er gelegenheid om bij te praten met collega’s of rond te lopen om te netwerken. De avond kan worden uitgebreid met een vergadering of presentatie voorafgaande aan de musical of een spetterende afterparty. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, waaronder ontvangst met bubbels en een amuse, om de avond compleet te maken. Tijdens de avond krijg je persoonlijke begeleiding en volledige ontzorging door ons professionele team.

Voor meer informatie, check de website.