branchenieuws

De Jaarbeurs wordt nog duurzamer met een nieuwe chefkok

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jaarbeurs_chefkok_Peter Scholten

Topchef Peter Scholten is de nieuwe chefkok van de Jaarbeurs. Peter brengt zijn passie: ‘groen’ anno nu mee naar de Jaarbeurs.

Peter Scholten heeft een duurzame kookvisie en dat sluit helemaal aan op de ambities van de Jaarbeurs. Bij de Jaarbeurs zijn ze bezig om de horeca nog duurzamer te maken. Zo is het horeca-assortiment grotendeels vegetarisch en zijn ze bezig met nog meer duurzame ontwikkelingen. Ze hebben niet voor niks vorig jaar de UFI Sustainability Award gewonnen voor de verduurzaming van het aanbod in de horeca en voor de innovatieve manier waarop zij voedselafval verminderen.

Peter heeft gewerkt voor onder meer Le Garage van Joop Braakhekke, The Duchess in het W hotel in Amsterdam, Spaans restaurant elBulli en hij verdiende een Michelinster als Chef in Noorwegen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een duidelijk beeld voor ogen: de Jaarbeurskeuken moet op alle niveaus koploper zijn in duurzaamheid.

Beeld: Michiel Ton