Topchef Peter Scholten is de nieuwe chefkok van de Jaarbeurs. Peter brengt zijn passie: ‘groen’ anno nu mee naar de Jaarbeurs.
Peter Scholten heeft een duurzame kookvisie en dat sluit helemaal aan op de ambities van de Jaarbeurs. Bij de Jaarbeurs zijn ze bezig om de horeca nog duurzamer te maken. Zo is het horeca-assortiment grotendeels vegetarisch en zijn ze bezig met nog meer duurzame ontwikkelingen. Ze hebben niet voor niks vorig jaar de UFI Sustainability Award gewonnen voor de verduurzaming van het aanbod in de horeca en voor de innovatieve manier waarop zij voedselafval verminderen.
Peter heeft gewerkt voor onder meer Le Garage van Joop Braakhekke, The Duchess in het W hotel in Amsterdam, Spaans restaurant elBulli en hij verdiende een Michelinster als Chef in Noorwegen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een duidelijk beeld voor ogen: de Jaarbeurskeuken moet op alle niveaus koploper zijn in duurzaamheid.
Beeld: Michiel Ton