branchenieuws

De 360 Experience Group lanceert Studio Twenty5

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Main PR image_Studio Twenty5

De 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de (live) entertainment sector, lanceert ‘Studio Twenty5’.

Studio Twenty5 is gespecialiseerd in het produceren van tv-kwaliteit studioprogramma’s met expertise, creativiteit en maatwerk. Met een centraal gelegen state-of-the-art green screen studio in Abcoude, biedt Studio Twenty5 een scala aan creatieve eventconcepten voor bedrijven en organisaties, waarmee zij hun doelgroep een impactvolle online ervaring kunnen bieden. Als onderdeel van de 360 Experience Group, staat Studio Twenty5 garant voor inspirerende en professionele studioproducties.

Olivier Monod de Froideville, CCO 360 Experience Group: “Iets wat uit nood geboren is als een alternatief businessmodel voor onze experience design studio Live Legends is in deze tijden van digitalisatie en duurzaamheid doorgegroeid naar een volwassen en succesvolle propositie die nu op eigen benen gaat staan. Ik ben zeer verheugd om met Robert-Jan [Managing Director Studio Twenty5] dit nieuwe label in onze groep nog verder uit te bouwen!”