branchenieuws

Boris van der Ham nieuwe onafhankelijke voorzitter VVEM

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Boris van der Ham nieuwe onafhankelijke voorzitter VVEM

“Met een onafhankelijke voorzitter is de Vereniging van Evenementenmakers nog beter in staat om de branche te verbinden en onze boodschap breed voor het voetlicht te brengen”, aldus vertrekkend voorzitter Henk Schuit.

De VVEM is van oudsher een vereniging die de evenementenbranche heeft geprofessionaliseerd. Dit door makers van evenementen in de volledige breedte – van toeleveranciers tot locaties en organisatoren – te verbinden en ondersteunen. De VVEM heeft zich de afgelopen jaren tevens steeds meer ontwikkeld tot een vereniging die ook richting de media en politiek Den Haag hét gezicht en de stem is geworden voor de evenementenbranche. Jarenlang is de voorzitter van de vereniging vanuit de eigen gelederen gekozen. Door de veranderende rol van de VVEM is de aanstelling van een onafhankelijke voorzitter een logische volgende stap.

Van der Ham is bestuurder in de zorg, cultuur en het bedrijfsleven. Daarnaast is hij acteur en muzikant, en was tussen 2002 en 2012 volksvertegenwoordiger. Met deze achtergrond brengt hij zowel de bestuurlijke ervaring mee, als de nodige affiniteit met de evenementenbranche.