branchenieuws

Boom Chicago viert 30-jarig bestaan uitbundig

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Boom Chicago Founders, Andrew Moskos, Saskia Maas, Pep Rosenfeld 2008

Op 11 juni 1993 opende Boom Chicago haar deuren als Amsterdams’ eerste Engelstalige sketch comedy en improvisatietheater.

Boom Chicago is uitgegroeid tot de eigenzinnige maar invloedrijke oefenplaats voor enkele van de meest succesvolle comedians die in Hollywood werken, waaronder Jordan Peele, Seth Meyers, Jason Sudeikis en Amber Ruffin. Om dit te vieren nodigt Boom Chicago je uit voor een bomvol programma. Met meer shows en de terugkeer van enkele van hun meest opmerkelijke alumni wordt het een niet te missen verjaardagsfeestje. Ook zal er een grotere Boom Chicago Academy zijn met nieuwe kansen om baanbrekend komisch talent te zien. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.

Speciaal voor het 30-jarig jubileum is er ook een boek gemaakt. The 30 Most Important Years in Dutch History werpt een blik op de introductie van improvisatie comedy bij een mainstream Nederlands publiek en hoe Boom Chicago een Amsterdams instituut werd en een vliegende start voor Amerikaanse komieken. Benieuwd? Bestel hem dan nu in de pre-order.