branchenieuws

Boek jouw zaal voor oktober of november met korting bij Buitenplaats Doornburgh

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Buitenplaats_Doornburgh_werkplekken_©Ronald_tilleman

Op zoek naar een centraal gelegen plek waar je focus kan vinden in een historische, groene omgeving? Het voormalige klooster op Buitenplaats Doornburgh, vlakbij Utrecht, biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres.

Op Buitenplaats Doornburgh parkeer je de waan van de dag bij het hek en geniet je van kunst, historie, natuur en architectuur. Het voormalige klooster, ontworpen door de bekende Bossche School-architect Jan de Jong, biedt een serene en inspirerende plek om te creëren, leren, presenteren en meer. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in de woonkamer voor een brainstormsessie, in de kapel voor een lezing of productlancering, en in de voormalige refter voor een borrel na een productieve dag.

In de maanden oktober en november zijn jij en je team van harte welkom om op deze unieke locatie te komen focussen, vergaderen, en brainstormen, met 25% korting op de totale zaalhuur. Neem contact op met het team van Buitenplaats Doornburgh via organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl voor meer informatie of neem een kijkje op www.buitenplaatsdoornburgh.nl/organiseer

Buitenzijde Hoofdhuis Buitenplaats Doornburgh
Architectencongres 25 september Buitenplaats Doornburgh

Beeld: Buitenplaats Doornburgh en Ronald Tilleman