branchenieuws

Beurs van Berlage eerste Nederlandse congreslocatie met Green Globe Certificaat

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Beurs van Berlage met tulpen (foto: Twycer)

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage heeft als eerste Nederlandse congres- en evenementencentrum het Green Globe Certificaat ontvangen. Green Globe is ’s werelds toonaangevende certificering voor duurzame exploitatie en beheer van reizen en toerisme wereldwijd.

Gevestigd in een rijksmonument uit 1903, met een plaats op de UNESCO-lijst van belangrijkste gebouwen wereldwijd, is de Beurs van Berlage een centrale ontmoetingsplek in het historische hart van Amsterdam. De Beurs van Berlage werkt  aan een maatschappelijk circulaire bedrijfsvoering die bijdraagt aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) met hun duurzaamheidsbeleid.

“Of het nu gaat om een ​​inclusieve en zorgzame werkgever zijn, een genereus lid van de gemeenschap, het respecteren van de historische architectuur van het gebouw of gewoon creatief zijn met acties zoals het inkopen van lokale leveranciers, het verminderen van voedselverspilling, het serveren overheerlijke veganistische menu’s of water & energie besparen, de Beurs van Berlage doet dit allemaal en meer. De pandemie heeft geholpen om een ​​aantal goede veranderingen door te voeren en er zijn grote plannen voor de toekomst. Al met al een geweldige eerste audit voor deze unieke locatie in Amsterdam”, aldus Green Globe-auditor – Emilie Hagedoorn.