branchenieuws

Bemachtig een plek in de Heineken CaraFan in de paddock van de Formule 1

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Heineken Carafan Formule 1

Het is de droom van menig racefan. Rondlopen en rondkijken daar waar alle Formule 1 teams met hun motorhomes zijn neergestreken. Even babbelen met de buren van een raceteam. Of een 0.0 biertje drinken met de monteurs. Het zou zomaar kunnen als je de beste plek op het circuit weet te winnen. Heineken presenteert namelijk: de CaraFan! Voor het eerst in de historie van de Formule 1 is er voor een ultieme racefan een campingplekje te bemachtigen midden in de paddock.

Voormalig F1-coureur Giedo van der Garde legt uit: “Winnaars kunnen vanuit hun eigen CaraFan rustig aanschouwen hoe de teams zich voorbereiden op de race. En wanneer de rode lichten doven en het gaspedaal diep wordt ingedrukt sta je uiteraard vooraan om alle teams razendsnel aan je voorbij te laten gaan”.

Koning(in) van de CaraFan word je niet zomaar, daar moet je iets voor doen, hoe dat werkt lees je hier. Heineken is op zoek naar drie geluksvogels die een vriend(in) mogen meenemen want de CaraFan is zowel op vrijdag tijdens de vrije trainingen, zaterdag tijdens de kwalificatie en zondag tijdens de race beschikbaar.