branchenieuws

Bart Vos ontwerpt interieur uitbreiding Kruisherenhotel Maastricht

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bart Vos Camile Oostwegel Kruisherenhotel

Bart Vos van VOS Studio gaat het interieur ontwerpen van de uitbreiding van het Kruisherenhotel Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection. 

Het enige vijfsterrenhotel in Zuid-Limburg breidt uit met 52 hotelkamers, een hoogwaardig restaurant en een multifunctionele ruimte voor exposities en bijeenkomsten. Hiervoor is het naastgelegen Rijksmonument ‘Sociëteit de Stuers’ aangekocht. De interieurarchitect uit Groningen is verantwoordelijk voor de creatieve invulling van het interieur waarbij de focus ligt op de samenhang tussen het bestaande hotel in het monumentale klooster en het nieuwe gedeelte, met oog voor design, detail en kleur.

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is verheugd met de samenwerking. “Mijn vader maakte 20 jaar geleden voor het Kruisherenhotel de gedurfde beslissing om vanuit een klassieke omgeving de stap naar een eigentijds interieur te maken. Henk Vos was daar destijds de perfecte partner voor, en ik ben trots dat we deze lijn met een nieuwe generatie voortzetten. Dat is toch wel uniek.”