branchenieuws

AVEX verzorgt audiovisuele beleving voor spectaculaire nieuwe HOLIDAY ON ICE-show

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
AVEX en HOLIDAY ON ICE

AVEX is bij de tournee betrokken voor het bijzondere LED-decor en laserprojectie en verzorgt op 23 locaties door heel Duitsland onder meer de levering, installatie én de aansturing voor de content.

AVEX en HOLIDAY ON ICE
AVEX en HOLIDAY ON ICE
AVEX en HOLIDAY ON ICE Van links naar rechts Nils Lunow (technical producer HOLIDAY ON ICE), René Doeser (account manager AVEX), Peter O’Keeffe (CEO HOLIDAY ON ICE), Jean-Luc Gason (video designer Drop The Spoon), Marjolein Koens-Schaddelee (Manager Event Facilities AVEX) en Arjen Pels (technical project manager AVEX)

Ice ice Baby

Op 17 november vond in Duitsland de wereldpremière plaats van de nieuwe spectaculaire show van HOLIDAY ON ICE: A NEW DAY. Met de inzet van de apparatuur draagt AVEX bij aan een schilderachtige enscenering die zorgt voor uniek multidimensionaal live entertainment. Wat met de inzet van techniek niet alleen plaats vindt op en boven het ijsoppervlak, maar ook eromheen.

Door de bijzondere lichteffecten, die de onmiskenbare signatuur van de nieuwe creatief directeur Francisco Negrin dragen, versmelten de kunstenaars met de innovatieve decors en de fantasierijke en prachtige kostuums tot één levend “Gesamtkunstwerk”.