branchenieuws

Apenheul biedt bijzondere overnachting ‘slapen tussen de apen’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Orang Oetang die bij zijn moeder drinkt

Apenheul viert dit jaar haar 50e verjaardag en daarom heeft zij, samen met EuroParcs een bijzonder concept bedacht! Kom dit seizoen exclusief overnachten op een privé schiereiland, middenin Apenheul, naast het eiland van de orang-oetans.

Aapjes kijken

Beleef Apenheul in de avond en overnacht in een luxe ingerichte 4-persoons Apenheul-lodge, inclusief VIP-arrangement. Een privé gastheer of gastvrouw legt je tijdens deze dagen helemaal in de watten.

In de splinternieuwe lodge vind je een douche, een toilet, opgemaakte bedden, handdoeken én een keukentje met een goed gevulde koelkast. Geniet van een geheel verzorgde barbecue, voorbereid door een kok. Je wordt omringd door bijzondere apengeluiden en de rust van de natuur. De volgende dag begint met een heerlijk ontbijt vanaf je privéterras met uitzicht op de orang-oetans. Na het uitchecken mag je nog de hele dag in het park besteden.

Er zijn nog slechts een paar doordeweekse dagen in september beschikbaar. Als we geen schoolgaande kinderen hadden, dan hadden we het wel geweten.

Check hier alle informatie.