branchenieuws

Amsterdam Dance Event programma compleet

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dansende menigte bij dance event met groene spots - Fieldlab Club Shelter

Met de laatste toevoegingen van onder meer Avalon Emerson (US), Chuckie (NL), Cata.Pirata (ZA), DJ Marcelle (NL), Hyperaktivist (VE), Kölsch (DK), Lion Kojo (NL), Mama Snake (DK), Nicky Romero (NL), Oishī (NL), Peggy Gou (KR) en Skin on Skin (SD) aan het festival, heeft het Amsterdam Dance Event haar programma voor 2022 compleet.

’s Werelds grootste clubfestival en meest invloedrijke conferentie voor elektronische muziek vindt van 19 tot en met 23 oktober plaats.

Onlangs bevestigde de organisatie onder meer het festivalprogramma van de A’DAM Toren met meer dan 25 evenementen in één gebouw, een indoor ADE-editie van Milkshake Festival, evenals evenementen in de Koepelkerk, OT301 en nieuwe locaties zoals The Other Side, Parallel en Yellow House. ADE 2022 wordt op zondag 23 oktober afgesloten met onder meer de ADE Hangover, een gratis toegankelijk stadsfestival op de NDSM-werf. Het volledige programma is hier te vinden.

De Wereldgezondheidsorganisatie concludeerde in 2019 officieel dat het actief of passief beleven van kunst de gezondheid bevordert. Hierin versterken Museum van de Geest en Stichting Amsterdam Dance Event (ADE) elkaar in een gezamenlijke missie en visie een bijdrage te leveren aan mentale gezondheid tijdens ADE 2022. Tijdens twee sessies in het middagprogramma brengen zij de wereld van dance en kunst samen door DJ Marcelle en mindfulness samen te brengen in Museum van de Geest | Amsterdam. Experimenten en ontwikkelingen op het gebied van mindfulness, meditatie en (elektronische) muziek worden daarom graag omarmd door ADE.