branchenieuws

Amsterdam Dance Event en Top Notch organiseren samen TopCon

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ADE-Conferentie-beeld-Enrique-Meesters_SpotifyMasterclass

Amsterdam Dance Event (ADE) en muzieklabel Top Notch organiseren tijdens de ADE Lab conferentie gezamenlijk de eerste editie van TopCon. Met de eendaagse takeover richten de twee partijen zich met talks, Q&A’s en panels op toekomstige cultuurmakers en professionals. 

ADE x TopCon vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 en is onderdeel van het bredere ADE Lab, een vierdaags programma voor educatie en talentontwikkeling gericht op jonge artiesten, producers en aspirant-professionals. Het programma duikt in de wereld van jongerencultuur in de creatieve industrie, met insights over internationale campagnes, een kijkje achter de schermen bij fashionmerken, tot het proces van concept tot uitverkochte liveshows.

TopCon wordt afgesloten met de eerste live editie van Het Grote Noah’s Ark Demo Beoordeel Spektakel, waar Top Notch en Noah’s Ark directeur Vincent Patty aka Jiggy Djé en Head of A&R Mo Fouradi met een gastjury ingezonden demo’s beoordelen. ADE Lab vindt plaats van 18 t/m 21 oktober in Amsterdam. Het ADE Lab x TopCon programma is toegankelijk met de ADE Lab Pass.