branchenieuws

3FM Serious Request dit jaar in actie voor Stichting ALS

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Serious Request_Stichting ALS_Glazen Huis

Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor Stichting ALS. Het Glazen Huis staat deze editie op de Grote Markt in Nijmegen.

In de week voor kerst zijn er diverse acties voor Stichting ALS en zetten de dj’s zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het is dit jaar alweer de twintigste editie van 3FM Serious Request.

ALS is een spierziekte waar één voor één spieren uitvallen. Het doel van Stichting ALS is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS. Daarnaast financiert de stichting ook hulpmiddelen die mensen met ALS en hun naasten weer wat bewegingsvrijheid geven.

Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Welke 3FM-dj’s dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt op een later moment bekend gemaakt.