Evenementenbureau Leiden

Evenementenbureau Leiden - fietsen - brug - trapgevel - gracht - grachtenpanden

Je gaat een evenement, congres of festival organiseren en zoekt daarvoor een geschikt evenementenbureau in Leiden voor deze productie. Slim, een fijne sparringpartner in de vorm van een evenementenbureau is prettig. Maar ook kan een agency je ontzorgen tijdens het event, congres of festival zelf.

Centrale ligging

Velen gingen je voor. Want zakelijke events en festivals vinden in grote getalen plaats in de Sleutelstad. Leiden is met haar centrale ligging een ideale uitvalsbasis, niet alleen vanwege de bereikbaarheid, ook omdat de Leidse vestingstad veel bijzondere eventlocaties kent, er zowel binnen- als buitenevents georganiseerd kunnen worden en het zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten op en langs de grachten. Wat dacht je van een boottocht langs alle highlights aan de grachten voorafgaand aan een diner in Hortus Botanicus? Of een receptie in Naturalis met een wetenschapper als spreker of een bike tour vanuit het ECC Leiden naar onder andere Museum Boerhaave?

Evenementenbureau in Leiden kent de hotspots!

Keuze genoeg! Maar welk bureau kun je dan beter bellen dan een dat zich gevestigd heeft in de Leidse stad zelf? Precies! Een evenementenbureau uit Leiden kent alle adresjes, weet waar je moet zijn voor vergunningen, begrijpt hoe de locals denken, doen en handelen en weet welke hotels genoeg beschikbaarheid hebben voor grote groepen die moeten overnachten. Ook hebben ze Leidse keynotes onder de knop, evenals chauffeursdiensten en artiesten.

Shortlist van evenementenbureaus uit Leiden

Waarom zou je het je zelf onnodig moeilijk maken? Maak alvast een shortlist op www.eventinspiration van evenementenbureaus die in of rondom Leiden gevestigd zijn zodat je in een paar stappen daadwerkelijk aan het droomevent in deze historische stad kunt beginnen. Gewoon het hartje aanklikken, je Board een naam geven en klaar. Hoewel, klaar… je kunt je board ook nog delen met anderen! ‘Sharing the bright side of live’ is niet voor niets ons credo 😉

Hidden gems in een overzichtelijk Board

Als je inspiratie nodig hebt om het evenement inhoudelijk vorm te geven met stage design, artiesten, sprekers of hospitality dames & heren, raden we je ook aan een Board aan te maken, maar dan aan de hand van de adresjes die je vindt in de Company Guide. Zo bewaar je al jouw hidden gems in een overzichtelijke omgeving.

Rest ons nog je veel plezier te wensen met de eerste stappen naar het event in Leiden!

Fotocredits: Rob Vesseur (via Unsplash)