Congreslocatie

Congreslocatie-zoeken-eventinspiration

Congreslocatie

Voor jouw jaarlijkse bijeenkomst ben je op zoek naar een geschikte congreslocatie. Dan ben je hier dicht in de buurt van de oplossing! Natuurlijk kijk je eerst naar de doelstellingen, het thema en de doelgroep voordat je op jacht gaat naar de congreslocatie die daarbij past. Capaciteit (aantal personen, zalen, breakout rooms), bereikbaarheid en wel of geen catering in eigen huis zijn ook zoektermen waar flink op wordt gezocht door eventmanagers en eventplanners. Maar dan begint de speurtocht (en de voorpret) pas echt.

Congreslocaties opslaan in jouw board

Om dat traject zo plezierig mogelijk te laten zijn hebben we op eventinspiration.nl een overzicht gemaakt van locaties. Zo kun jij eenvoudig een selectie maken door simpelweg jouw favorieten in je eigen board plaatsen! Vervolgens kun je jouw board (met congreslocaties) delen met je collega’s of opdrachtgever. Zo vinden jullie samen in een handomdraai de ideale venue voor het congres.

Ontzorgen in de organisatie van het congres

We helpen je heel graag op ideeën als het om de organisatie van een congres gaat. En we gaan verder dan alleen de congreslocatie want binnen de Company Guide vind je meteen álle adresjes om je te ontzorgen in de voorbereidingen van de bijeenkomst. Van catering tot chauffeursdiensten en van eventbureaus tot sprekers van dit moment.

Zoeken naar congreslocaties

Op de inspiratiepagina geven we je alle inspiratie en toffe ideeën om het congres niet alleen inhoudelijk (dat is natuurlijk aan jouw organisatie) maar ook qua vorm onvergetelijk en interessant te maken. Laten wij daar toevallig een zeer bevlogen team van event-liefhebbers voor in huis hebben. Zij zijn niet alleen gepokt en gemazeld als vliegende reporters, zij komen letterlijk zelf uit het eventvak en hebben een hoop ervaring op het gebied van het organiseren van congressen. Met uiteraard de noeste zoektocht naar congreslocaties die daarbij hoort.

Kortom; de organisatie van jouw congres start op eventinspiration.nl. Want daar wordt ‘the bright side of live’ met liefde gedeeld!