Congresbureau

Congesbureau - stoelen - desks - bijeenkomst- Event Inspiration

Elk jaar staat het weer op de agenda: de organisatie van het congres dat inhoudelijk staat als een huis. Maar natuurlijk ook qua vorm het verschil moet maken. Een congresbureau kan je daarbij helpen. Niet alleen in de voorbereidingen door inspiratie te bieden en samen een plan van aanpak te maken, maar ook in de uitvoer!

Shortlist maken voor de match

Om jouw jaarlijkse congres de focus te geven wat het verdient, is het zeker niet onverstandig om aandacht te besteden aan de juiste match in de voorbereiding. Welk congresbureau past bij jouw organisatie, welk team zie jij als verlengstuk van je eigen afdeling, welke mensen weten met de vorm ook de inhoud van het congres te laden? Het is misschien even zoeken, maar dan kom je al snel tot een shortlist met congresbureaus die bij de doelstelling en het DNA van jouw bedrijf passen!

Vind het congresbureau op Event Inspiration

Waar je het geschikte congresbureau vindt? Op Event Inspiration natuurlijk! De redactie, ofwel event professionals met een gouden pen, weet als geen ander met welke agencies je in zee kunt gaan om echt onderscheidend te zijn met het congres. We weten welke congresbureaus van a tot z in control zijn, welke event professionals jouw congres of jaarlijkse bijeenkomst tot iets memorabels kunnen maken.

Company Guide & Boards om het je écht makkelijk te maken!

Om het overzichtelijk te maken vind je deze bedrijven per categorie in de Company Guide. En om het je nóg makkelijker te maken kun je zowel alle inspirerende artikelen alsook de handige adressen (lees: congresbureaus) ‘liken’ in je eigen Boards. Heb je de inspirerende spreker voor je congres nog niet gevonden, maak dan een Board aan met alle sprekers die je interessant vindt. Op zoek naar passende catering, aankleding of entertainment voor het congres? Dito! Like en deel vervolgens de boards met collega’s of het congresbureau waar je mee wilt samenwerken. Zo wordt het congres ineens wel heel concreet en kun je beginnen met de uitnodigingen…

Fotocredits: Joakim Honkasalo