Bedrijfsuitje Rotterdam

bedrijfsuitje rotterdam | event inspiration | stijn-hanegraaf-MnVF9RoStbw-unsplash

Ben jij bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje in Rotterdam? Dan kun je vast wel wat steengoede ideeën en de beste (event)adresjes gebruiken! Toch?

Het bedrijfsuitje van het jaar in Rotterdam

Je hebt gekozen voor de mooie havenstad. De perfecte plek om met je collega’s een dag(deel) te spenden. Maar er is eerst werk aan de winkel, want je uitje moet echt nog vorm gaan krijgen. En hoe eerder je knopen gaat doorhakken, hoe eerder de voorpret kan beginnen. En da’s wel zo leuk, toch? Blijf even hangen, surf rustig rond en laat je inspireren op Event Inspiration. Want bij ons vind je de leukste ideeën, locaties en activiteiten voor jouw bedrijfsuitje in Rotterdam!

Smartlappen zingen en daarna een floating dinner

Een workshop smartlappen zingen met je team, dat wordt lachen. Maar een moordspel doet het ook altijd goed. Zin om Rotterdam vanaf het water te verkennen? Dan kun je een boottocht boeken.Nog leuker is misschien nog wel een floating dinner. Per boot word je naar 3 verschillende restaurants gebracht, waar je achtereenvolgens een voor-, hoofd- en nagerecht eet. Of wat dacht je van een varend terras met bbq-mogelijkheid? Zit je liever op het vasteland? Dan is er bijvoorbeeld Innovatiekracht, een prachtige evenementenlocatie op een groene en stadse landtong met een duurzaam en inspirerend verhaal. 

bedrijfsuitje rotterdam | event inspiration | mitchel-anneveldt-_-wKytFL7PM-unsplash

Een bo(a)rd vol 

Tijd om wat concreter te worden! In onze Company Guide vind je de finest adresjes voor je bedrijfsuitje in Rotterdam. Cateraars, eventlocaties, te gekke activiteiten… onze guide staat er vol mee. Pin je favorieten op je persoonlijke Board en creëer binnen een mum van tijd jouw eigen inspiratieplatform. Je deelt je Board, of Boards, want je kunt er zoveel aanmaken als je wilt, heel makkelijk met je collega(‘s). 

Heel veel plezier met jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

Fotocredits: via Unsplash