Bedrijfsuitje ideeën

bedrijfsuitje | event inspiration | priscilla-du-preez-hWJeh6e_N7U-unsplash

Ben jij bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje? Dan ben je vast op zoek naar de leukste ideeën! Goed dat je hier bent, wij gaan je daaraan helpen! 

Lekker bonden

Een bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om met je collega’s te bonden in een onbekende en nieuwe omgeving. Of je nu voor de fun gaat of ook een stuk inhoud tijdens de dag wil laten terugkomen: een uitje is ideaal voor de teambuilding! 

Ideeën voor jouw bedrijfsuitje opdoen

Met je collega’s golfsurfen, en stiekem grinniken als je manager vloekend van frustratie steeds de plank mist, letterlijk en figuurlijk. Samen met je team apenkooien – net als vroegah. Of juist de escape-room induiken en hopen dat je het met elkaar tot een goed einde brengt. En wat dacht je van een dag die in het teken staat van duurzaamheid? Zo kun je bijvoorbeeld de duinen intrekken om zwerfvuil op te ruimen of de Amsterdamse grachten overvaren om plastic te vissen. Op Event Inspiration vind je de krenten uit de pap, dus ga er goed voor zitten en doe de leukste ideeën op!

Pin de leukste content op jouw Board

Event Inspiration is dé plek om de leukste bedrijven in evenementenland te spotten. In de Company Guide vind je een diverse selectie van companies die jou met de organisatie van je bedrijfsuitje kunnen helpen. Van creatieve eventbureaus die al het werk uit handen nemen tot een o-zo-lekkere cateraars die op de juiste momenten klaarstaat met hapjes en drankjes. Iets gezien waar je blij van wordt? Sla ze dan meteen op je Board op. Huh, watte? We horen je al denken. Met onze Boards-tool kun je artikelen die je aanspreken snel en simpel op je board pinnen. Zo maak je als het ware je eigen inspiratieplatform – en de boards kun je ook nog eens heel eenvoudig met je collega’s delen.

bedrijfsuitje | event inspiration |priscilla-du-preez-FgNAw7qniIk-unsplash
bedrijfsuitje | event inspiration |priscilla-du-preez-FTsLN4L1f7Y-unsplash

Uit je comfortzone

En, als we je dan nog een tip mogen meegeven… Onze ervaring leert dat hoe meer je uit de comfortzone gaat, hoe groter de kans dat dit een legendarisch bedrijfsuitje wordt waar nog lang over nagepraat gaat worden. Op safe spelen kan altijd nog, toch?

Heel veel plezier met het opdoen van de leukste bedrijfsuitje ideeën. En alvast heel veel plezier op het uitje zelf!

Fotocredits:  Priscilla Du Preez (via Unsplash)