Bedrijfsuitje Amsterdam

bedrijfsuitje amsterdam | event inspiration | eirik-skarstein-Vgr-_65__lw-unsplash

Ben jij bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan wordt het vast te gek! Maar het is nog niet zo ver, en hoe vind je nou de leukste ideeën en beste (event)adresjes? Het is antwoord is simpel: hier!

Instant inspiratie voor je bedrijfsuitje in Amsterdam

Wist je dat onze redactie bestaat uit enthousiaste event junkies? Overal doen we inspiratie op: on- en offline, in ons eigen landje of ver daarbuiten… En alles wat we tegenkomen waarover we dolenthousiast zijn vind je terug op Event Inspiration. Zo besparen we jou heel wat zoekwerk en bieden we je instant inspiratie. 

Het uitje van het jaar

Natuurlijk wil je dat jullie bedrijfsuitje helemaal te gek wordt. Inclusief dikke vette voorpret, want dat is al de helft! En, laten we eerlijk zijn: het succes ervan straalt ook op jou af. Event Inspiration tipt je de leukste ideeën, locaties en activiteiten, dus surf rustig rond en laat je inspireren!

Van kogelstoten tot een graffity-kunstwerk maken

Als er ergens veel mogelijkheden zijn, dan is het wel in onze mooie hoofdstad. Wat dacht je van een zandsculpturenworkshop of een workshop graffity art? Om vervolgens te eindigen in de hippe karaokebar Duke of Tokyo? Samen met je baas de sterren van de hemel zingen, althans.. een poging tot. En heb je weleens van de Highland Games gehoord? Deze games worden al meer dan 4000 jaar gespeeld in Schotland. Van boomstammen over de kop gooien tot kogelstoten en touwtrekken, nu is het moment om aan je collega’s te zien hoeveel (spier)ballen je hebt. En we kunnen nog wel even doorgaan..  Want uitgebreid dineren met je team na een verpletterende presentatie is ook altijd goed! Bijvoorbeeld op Hannekes Boot, de allernieuwste eventlocatie die niet vaart, maar wél drijft. 

bedrijfsuitje amsterdam | event inspiration | jennieramida-dP74Vn_1S0A-unsplash
bedrijfsuitje amsterdam | event inspiration | adrien-olichon-QRtym77B6xk-unsplash

I love…

In onze Company Guide vind je de leukste adresjes en hiddem gems voor je bedrijfsuitje in Amsterdam. Iets gelezen wat je aanspreekt? Pin deze company dan op je persoonlijke Board. Zo creëer je binnen een mum van tijd jouw eigen inspiratieplatform.

Heel veel plezier met hét bedrijfsuitje van het jaar in Amsterdam

Fotocredits: via Unsplash