Bedrijfsuitje Amersfoort

bedrijfsfeest amersfoort - alasdair-elmes - corona - bijeenkomst

Organiseer jij een bedrijfsuitje in Amersfoort? Dan wordt het vast een te gekke dag! In deze centraal gelegen middeleeuwse stad vind je volop historie en cultuur, en niet te vergeten goede restaurants, gezellige terrassen, veel groen.. Maar dat wist je waarschijnlijk al. Nu is het tijd om je uitje vorm te gaan geven, en laten wij je daar nou heel goed bij kunnen helpen…

Laat je inspireren 

Onze redactie bestaat namelijk uit echte vakmensen. Wij weten wat er speelt in evenementenland en doen overal inspiratie op. En die inspiratie geven wij je graag weer door! Of het nou om originele activiteiten of vette nieuwe eventlocaties gaat. Dus ga er lekker voor zitten en laat je inspireren.

Jouw bedrijfsuitje in Amersfoort

In Mini Coopers of elektrische Twizy’s een prachtige route over de Veluwe rijden? Of klinkt dat je te boring en stijg je liever tot grote hoogte in Klimbos Garderen? En wat denk je van een helikopterdropping? Say what? Na een helikoptervlucht worden jij en je collega’s gedropt en is het aan jullie om de weg terug te vinden. Onderweg kom je uitdagende opdrachten tegen. Over teambuilding gesproken! Waar je ook voor kiest, en waar je ook gaat of staat: Amersfoort ademt historie. Een selfie of groepsfoto bij de Koppelpoort, het visitekaartje van de stad en een unieke landoort en waterpoort in één, mag tijdens je bedrijfsuitje in Amersfoort hoe dan ook niet ontbreken.

bedrijfsfeest amersfoort | event insiration | danny-howe-bn-D2bCvpik-unsplash
bedrijfsfeest amersfoort | event insiration | kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash

Jouw persoonlijke Board

En, heb je er al zin in gekregen? Dan gaan we nog een stap verder. In onze Company Guide vind je namelijk de leukste adresjes. Je favorieten pin je binnen no-time op je persoonlijke Board. Datzelfde geldt natuurlijk voor de inspiratie-artikelen. Zo creëer je binnen een paar seconden jouw eigen online inspiratie-omgeving. En weet je wat extra leuk is? Je kunt je Board ook makkelijk met je collega’s delen. Easy does it!

Heel veel plezier met de voorbereidingen van je bedrijfsuitje in Amersfoort!