AV Creations levert super strakke videoproducties die je blijft bekijken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Project AV Creations

Beleven is geloven. Dat gold ook voor ons toen voor onze eigen relatie-event Padel, Pils & Pizza werd aangeraden om met AV Creations te werken voor de aftermovie. We kunnen dan ook vol overtuiging zeggen; we zijn enorm blij met zowel de opnames als de sneller-dan-snel aangeleverde aftermovie. Wow!

Diversiteit in beelden

Wat we zo gaaf vinden aan Michiel van der Kuij, eigenaar van AV Creations? Hij is super gepassioneerd en dat ervaar je vanaf het eerste contact. Als zelfstandige met een team van flexibele videomakers weet hij in elke situatie de beste momenten op beeld vast te leggen. Groot voordeel daarbij is de apparatuur die bij elke productie meegaat. Dat zijn zowel een handcamera, een DJI Ronin (stabilisator voor super vloeiende beelden), een GoPro en waar mogelijk ook een drone. Inderdaad, AV Creations haalt alles uit de kast voor de perfecte aftermovie, bedrijfsfilm of wervingsfilm.

Supersnelle montage

Als er één ding is wat elke opdrachtgever wil is dat wel het zo snel mogelijk opgeleverd krijgen van het eindproduct. Met name bij aftermovies geldt; hoe sneller hoe beter. Laat dat maar aan AV Creations over. Zij snapt als geen ander dat het heel krachtig is om deze af te leveren terwijl iedereen nog in het momentum zit. Wij hebben het zelf ervaren; binnen 24 uur hadden wij de eerste (en nagenoeg ook definitieve) versie binnen en waren overdonderd door het resultaat. Michiel zegt daarover: “Ik heb een hele leuke club zzp’ers om mij heen die precies weten wat ik wil, namelijk vooroplopen in wat ‘hot’ is qua montage en dat supersnel afgeleverd.”

Ga je met AV Creations aan de slag, dan kan je er blind op gaan dat het gefixed wordt… voor een fixed price. Jazeker, ook dat nog. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden, check vooral de showreel. Dan weet je genoeg!

Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations
Project AV Creations

Beeld: AV Creations

Kenmerken

  • Diversiteit aan shots door diverse filmapparatuur
  • Montages supersnel aangeleverd
  • Fixed price, dus geen verrassingen
  • Jonge club editors en filmers die de trends kennen

Eigenschappen

  • Specialisme
    Corporate Aftermovies festivals beurzen en evenementen