Coverband The Recipe: Het succesrecept van live band The Recipe

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
band - entertainment - inspiration - Onzeborrel.nl-102 - The Recipe 1

Hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s komen in razendsnel tempo voorbij. Als je naar Coverband The Recipe kijkt is het alsof er een dj staat te draaien, maar dan met de charme van livemuziek. Hun recept: topmuzikanten, non-stop entertainment, interactie en een hoge dosis fun & energie. Dit is een coverband 2.0 die naar meer smaakt!

Overal een feestje

“We zijn The Recipe als live band begonnen om overal en altijd een feestje te kunnen maken,” zegt Raimond van Maanen, manager en drummer  van The Recipe. “We hebben van tevoren goed nagedacht over de insteek. Inmiddels zijn we zover dat we dat ook daadwerkelijk waarmaken. We spelen zoals een DJ draait, non-stop. Dat doen wij echt heel consequent, zeker vergeleken met anderen, een coverband non-stop waar vind je die nou? En we staan op de meest uiteenlopende events: van chique corporate events tot publieksevenementen als SAIL Amsterdam en Preuvenemint in Maastricht.”

Van Bruno Mars naar Liquido

Live band The Recipe’s A-elftal bestaat uit zanger Joel, zangeressen Frederieke en Vivian en vier topmuzikanten. Zij schotelen je in medley vorm non-stop dance, pop, EDM, rock en hiphop voor. En meer! Op hun tracklist staan Beyoncé, Katy Perry en Bruno Mars, maar ook Narcotic van Liquido. “Dat is zo’n nummer dat je thuis waarschijnlijk niet snel opzet, maar op een feestje juist heel tof is.” Disco en dance classics staan niet meer op het menu. “We zagen dat het niet meer goed werkte. Mensen waren er een beetje klaar mee. Daar acteren we dan echt op.”

band - entertainment - inspiration - Onzeborrel.nl-102 - The Recipe

Samen met het publiek, dat zorgt voor een band ;)

“Waar heel veel andere live bands vanuit hun eigen muzikale interesses geboren worden, wilden wij dat anders doen. Onze insteek is feest maken samen met het publiek. Dat betekent dat we echt alleen nummers spelen waarvan we weten dat het publiek die graag wil horen. Als coverband kijken we altijd heel zorgvuldig waar en voor wie we optreden en passen onze sound daar op aan. Interactie met het publiek is ook enorm belangrijk.”

band - entertainment - inspiration - The Recipe festival - The Recipe (1)

Het succesnummer van Coverband The Recipe

“Het succes van deze live band is dat we continu naar de setlist kijken. Niet alleen stemmen we die dus op het event af, maar we doen ook een maandelijkse shuffle van de setlist. Zo garanderen we een levende en altijd up-to-date setlist. En we genieten zo van muziek maken. Het publiek valt voor ons enthousiasme en plezier. Ook krijg je bij ons de zekerheid dat we de hoogste kwaliteit leveren en altijd in een vaste bezetting spelen” En óf dat ons als muziek in de oren klinkt!

band - entertainment - inspiration - The Recipe promofoto 2019 - The Recipe

Next level

Wil je een keer echt uitpakken? Dan kun je Coverband The Recipe’s XXL-show boeken. LED-screens met op maat gemaakte visuals, sparkulars, laser, CO2 en confetti-streamers.. Het zit allemaal in het pakket. Met The Recipe live band til je jouw event naar een next level. Op naar een totaalbeleving die je nog lang zal bijblijven. En die naar meer smaakt!

Beeld: The Recipe

Kenmerken

  • Plezier en feest! 
  • Entertainment en show 
  • Professionele topkwaliteit
  • We spelen altijd in vaste bezetting
  • Non-stop coverband

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Bands