Quizplezier levert quizzen met gegarandeerd plezier en energieke host

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Martin Waser - Quizplezier

Wat doe je als je als quizpresentator aan het werk bent, maar de huidige quizzen maar saai, grafisch onaantrekkelijk en de vragen matig vindt? Dan ga je je eigen quizzen maken. Met dank aan Martin Waser, eigenaar van Quizplezier, kan jij op jouw event genieten van quizzen die vol staan met persoonlijke aandacht. 

Winnaars Quizplezier

Verbinden als belangrijkste element

“Ik zie het als schilderen. De quiz is de lijst, maar de mensen maken echt het schilderij,” aldus Martin. Het geeft perfect aan hoe hij de quiz in steekt en als host opereert; met onwijs veel energie, interactie en veel mogelijkheden tot maatwerk. Zo vormt zich een quiz waar competitie en hilariteit hand in hand gaan. En de gasten ook, want Quizplezier werkt verbindend!

Set up Quizplezier
Set up Quizplezier

Maatwerk

Bij elke aanvraag belt Martin je op, om samen tot een perfecte invulling te komen van de quiz. Zo zijn er acht rondes en zijn er 36 categorieën om uit te kiezen. Stel zelf de rondes samen, zodat deze precies is afgestemd op jouw doelgroep. Daarnaast wordt de quiz onder handen genomen, zodat de look en feel geheel in lijn is met de bedrijfskleuren. Het ziet er daardoor lekker fris en strak uit. Het oog wil ook wat immers. Maar ook eigen vragen kunnen geïntegreerd worden, zodat jouw organisatie of het onderwerp van het event op passende wijze terugkomt in de game.

Hilariteit gegarandeerd

Martin weet hoe hij met Quizplezier jouw gasten kan vermaken. Zo zijn er diverse minigames die tussen de rondes door worden gespeeld. Van balletje balletje, tot raad de foto en van een Lingo-variant tot dierenkamasutra (ja echt, en het is nog hilarisch ook!).

Ook het prijzenpakket zorgt voor een gegarandeerde glimlach. Het is namelijk niet zo dat enkel de drie beste spelers winnen. Nee, de prijzen zijn door het hele veld verdeeld, zodat ook de 88ste kans maakt op een prijs. En de prijzen? Die gaan van bbq-pakketten tot grafkaarsen en van tissues (voor de verliezers) tot een droogboeket. Altijd grappig en ludiek.

Dus zoek jij een quiz met snelheidsvragen, onverwachte bonusrondes, geluids- en video fragmenten en wat al niet meer… doe jezelf een plezier en bel Quizplezier!

Prijzenpakket Quizplezier

Beeld: Quizplezier

Kenmerken

  • Martin is entertainer pur sang
  • 36 categorieën om uit te kiezen
  • Veel maatwerk mogelijkheden
  • Ludieke prijzen, niet enkel voor de winnaars

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Doe entertainment