De Duurzaamste Mens

Deze educatieve quiz is hét perfecte teamuitje met collega's of met vrienden, natuurlijk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
De Duurzamste Mens header

Zoek je een activiteit die zowel fun als impactvol is? Een game waarin duurzaamheid op speelse wijze de leidraad is? Boek dan ‘De Duurzaamste Mens’. In deze quiz ga je in teams van vier personen de strijd aan op weg naar de finale. Daar aangekomen neem je het op tegen jouw teamgenoten o.b.v. input van alle afgevallen deelnemers. Slim, zo blijft iedereen tot en met de finale alert! Win jij de dagprijs en mag jij jezelf de duurzaamste mens binnen jullie organisatie noemen? Nooit geweten dat educatie zo verbindend kan werken! 

👆 Geschreven door Event Inspiration

De Duurzaamste Mens via Uitjesbureau als inspirerend uitje

De meeste organisaties zijn op zoek naar een zinvol en verbindend uitje. De Duurzaamste Mens is een educatief en duurzaam teamuitje voor organisaties die met duurzaamheid aan de slag willen. Het succes van elke verandering ligt bij de medewerkers. En dus ook het verduurzamen van je organisatie. Tijdens De Duurzaamste Mens maak je gezamenlijk spelenderwijs kennis met duurzaamheid. Een Serious Game vol met eyeopeners en triggers zonder opgeheven vingertje.

Wist je bijvoorbeeld dat er…

Iedere minuut een vrachtwagenvol aan plastic in de oceanen terecht komt?

Of dat je…

Om een reis van 20.000 km vliegen (retourtje Amsterdam – Bali) te compenseren je wel vijf jaar veganistisch moet eten?

Duurzaamheid heeft een saai imago, maar dat is onterecht. Het is een spannend onderwerp en als iedereen de kennis en kunde zou hebben, dan wordt de wereld snel veel beter. De Duurzaamste Mens is een quizgame, dat veel wegheeft van het bekende TV-format De Slimste Mens. In De Duurzaamste Mens ga je met je team van 4 personen de strijd aan tegen andere teams. Het winnende team gaat naar de finale waarin de teamleden strijden om de dagprijs: De Duurzaamste Mens.

Welke collega’s nemen het voortouw en wie blijkt een verrassende duurzaamheidsprofessor te zijn?

De Duurzaamste Mens Uitjesbureau.nl
De Duurzaamste Mens Uitjesbureau.nl

Wat kun je verwachten tijdens De Duurzaamste Mens?

 • Jullie gaan de impact van jullie lifestyle berekenen
 • Ontdekken wat een duurzame economie betekent
 • Leren in welke kleine dingen de grote verschillen zitten
 • Je leert prioriteren
 • En je gaat naar huis met een setje vuistregels die allemaal beginnen met een R

Spelenderwijs leer je steeds meer over duurzaamheid en waar je als individu en als organisatie maatschappelijke impact kan maken. In de finale krijgt het publiek (de collega’s die de finaleronde niet hebben gehaald) een aantal vragen voorgelegd. De finalisten moeten raden wat het publiek heeft geantwoord. Wie z’n collega’s het beste kent, Mag zich de Duurzaamste Mens van de organisatie noemen!

Maar dat is nog niet alles

Naast het uitreiken van een publieksprijs bieden we ook de mogelijkheid om de vragen aan te passen aan de wensen en het thema van de opdrachtgever. Op die manier kunnen organisaties specifiek aansluiten bij de doelstellingen die ze willen bereiken met hun werknemers. Bovendien bieden we een vervolgtraject aan in samenwerking met onze partner ‘Robin Good’, een eigenzinnig bedrijf dat al veel organisaties heeft begeleid bij hun ontdekkingstocht in duurzaam ondernemen, en dit alles met een speciale korting.

Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau.nl is hét bedrijf van 2024 op het gebied van teambuilding en innovatieve bedrijfsuitjes voor grotere groepen door heel Nederland. Met 23 jaar ervaring blijft het bedrijf een trotse voorloper, bekend om originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op topniveau. Elk jaar verbazen zij de markt met uitdagende nieuwe (duurzame) concepten.

Kenmerken

 • Professionele spelbegeleiding
 • Bijhorende spelmaterialen
 • Tablet per team
 • Prijsuitreiking
 • Educatieve teambuilding

 

Eigenschappen

 • Soort teambuilding
  Creatieve teambuilding Quiz Teambuilding