ArtPub

Verf, plezier en teamspirit op het doek!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Header Art Pub / Pub Events

Artpub doet het met verve… schilderen! Van happy tot action en van dikke dames tot Van Gogh. Het zijn slechts enkele van de vele vormen waarin je bij Artpub los kunt gaan op het doek. Check ook vooral de Mixed Media workshop of de workshop Kernwaarden Schilderen. Of zoals we het zouden willen samenvatten: je kunt zo ontzettend veel, met een penseel!

👆 Geschreven door Event Inspiration

Schilderen, plezier en teamspirit in heel Nederland!

Op zoek naar een creatieve manier om je bedrijfsevenement in te richten? ArtPub biedt verschillende workshops aan door heel Nederland die aansluiten bij teambuildingsactiviteiten of te combineren zijn met vergaderingen en kick-offs. Om de creativiteit los te maken bij je medewerkers werken ze bij ArtPub veel met eigen handen; schilderen en plezier staan centraal. Alle workshops worden begeleid door een professionele kunstenaar en ervaring is niet nodig. Door de stap-voor-stap begeleiding vanuit ArtPub kan iedereen een eigen meesterwerk maken!

Duik in jullie bedrijfscultuur

Zo laat de workshop ‘Kernwaarden schilderen’ je medewerkers op een creatieve manier nadenken over de cultuur van jullie bedrijf. Eerst worden de kernwaarden en projectdoelen besproken, om vervolgens iedereens eigen interpretatie los te laten op canvas. Collega’s komen samen tot een mooi kunstwerk dat zowel het bedrijf als de medewerkers weerspiegelt.

Het eindresultaat?

Een gezellige middag waar collega’s dichter bij elkaar en het bedrijf komen. En ook mooi meegenomen: De kunstwerken kunnen de werkplek wat meer kleur en een personal touch geven!

Art Pub / Pub Events
Art Pub / Pub Events

Schilder als een echte kunstenaar

Op zoek naar iets meer uitdaging? Denk dan aan 1 van de workshops geïnspireerd op het werk van bekende kunstenaars zoals Picasso of Van Gogh. Onder begeleiding van een professionele ArtPub kunstenaar wordt de innerlijke artiest in jouw medewerkers naar boven gehaald en worden de witte doeken binnen no time omgetoverd tot kleurrijke en expressieve creaties. Zo hangt het kantoor binnenkort vol met een smoelenboek in Picasso stijl of een verzameling aan Starry Nights.

Art Pub / Pub Events
Art Pub / Pub Events
Pub Events - Workshop Schilderen als van Gogh

En ontdek de verborgen kunstenaar in jullie team

Niet alleen de stijl van Picasso en Van Gogh komen aan bod, want in de workshop Happy Painting worden je medewerkers meegenomen in het schilderen van een prachtig landschap. De kunstenaar die de workshop begeleidt, leert jullie alle technieken die een bekende schilder ook gebruikte. Kun jij al raden wie het is? 

Nieuwsgierig naar meer?

Naast de uitgelichte workshops organiseert ArtPub nog veel meer creatieve uitjes die te combineren zijn met bedrijfsevenementen die te vinden zijn op de website. Denk aan een workshop Dieren Schilderen, Handletteren, Graffiti, Servies Schilderen en veel meer.

ArtPub heeft maar één missie:

Om mensen en bedrijven te inspireren, te verrassen en ruimte te bieden om te groeien en te verbinden.

Art Pub / Pub Events
Art Pub / Pub Events
Art Pub / Pub Events

Beeld Art Pub

Kenmerken

  • Professionele begeleiding door een lokale kunstenaar
  • In gezellige horeca locaties of op jullie eigen locatie
  • Van 10 – 300+ deelnemers
  • Mogelijk in zowel Nederlands als Engels

 

Eigenschappen

  • Soort teambuilding
    Activities Creatieve teambuilding Teambuilding Workshops
  • Soort workshop
    Creatief Creatieve teambuilding Teambuilding Workshop