Papa’s Loft House

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Papa’s Loft House biedt avontuurlijke, ongedwongen sfeer inclusief groot dakterras

Na het succes van Papa’s Beach House volgde het team haar ambities en opende eind 2022 Papa’s Loft House. De tweede locatie van Papa’s Houses en de eerste in Amsterdam. Gelegen in het winkelcentrum Gelderlandplein, dicht bij de Zuidas, ontsnap je hier even aan de drukte van de stad en ervaar je een classy en ongedwongen sfeer waar je niet meer weg wilt.

Typisch Papa!

Papa’s Houses zijn te herkennen dankzij de locaties met een uniek element. Bij Papa’s Loft House is dat naast het sfeervolle Papa’s Café op de begane grond absoluut The Rooftop; het grote dakterras waar je lekker kunt loungen en die je exclusief kunt afhuren voor jouw feest of event.

Papa

In je element

Papa’s Loft House zit vast aan Element Hotel (een ideale combinatie als je wilt overnachten na een heerlijke feestavond) en heeft door de glazen buitenzijde een moderne uitstraling.

Binnen ervaar je echter dezelfde classy maar avontuurlijke stijl, zoals we die van Papa’s Beach House kennen. Beneden, in Papa’s Café overheerst in de inrichting een combinatie van elegante en authentieke accenten. Boven in The Loft vind je veel hout, een eigen bar, sfeervolle haard en heerlijke plekken om te relaxen. Hier ben je meteen in je element! Ook culinair word je verwend, want met een eigen keuken en verrassend menu weten we zeker dat je je vingers erbij aflikt.

Wil je voor de borrel nog bijeen komen, dan kan je gebruik maken van de twee meeting rooms in het Element Hotel. Hoe handig is dat?!

Papa
Papa

The Rooftop

Bij goed weer kan je ook The Rooftop betrekken bij jouw evenement. Hier kan je met een grote groep terecht voor een heerlijke borrel, de signature barbecue of Papa’s moodfood en table bites. Dankzij de beplante omheining wordt er een intieme sfeer gecreeërd, waardoor je je even niets van de omgeving hoeft aan te trekken. Dat maakt The Rooftop voor ons meer dan top! Tijd voor good vibes.

Beeld: Papa’s Loft House

ZALEN (4)
Papa’s Café
100
75
The Loft
250
92
The Loft + The Rooftop
400
270
The Library
12
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Te combineren met meetingzalen van het Element Amsterdam Hotel
 • The Loft en The Rooftop (in combinatie) exclusief af te huren
 • Goede bereikbaarheid
 • Culinaire kaart vol wereldse elementen

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Nabij treinstation Nabij luchthaven Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Binnenruimte Audio visuele middelen Airconditioning Exclusiviteit mogelijk Buitenruimte WIFI Catering Geluidsinstallatie Overnachting mogelijk (Dak)Terras Restaurant Invalidentoegankelijk Eigen catering mogelijk
 • Geschikt voor
  Relatie Evenement Training Vergadering Workshop Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Brainstormsessie Diner Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie

Locatie Papa’s Loft House

Branchenieuws van Papa’s Loft House

 • Opening Papas Loft House

  Papa’s Loft House geopend door ‘Hemingway’

  23 november 2023