De Werelt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Jouw evenement middenin in het groen? Welkom bij De Werelt in Lunteren! Met 15 zalen van diverse groottes, een eigen restaurant, wellness center, 125 hotelkamers én natuurgebied de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot een (meerdaags) congres. Je ontvangt hier moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen.

Ideaal voor een meerdaags congres

Met 125 comfortabele hotelkamers is De Werelt ideaal voor meerdaagse evenementen. Word ’s ochtends heerlijk wakker in een premium bed, sla de ramen open voor de frisse bosgeur, pak een verkwikkende douche of trek een paar baantjes in het zwembad en geniet vervolgens van ons heerlijke ontbijtbuffet. Zo begint iedereen de dag weer met frisse energie!

De Werelt - Next Venue - eventlocatie - venue
De Werelt - Next Venue - eventlocatie - venue

Inspanning vs. Ontspanning

Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Met onze arrangementen organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast.

De Werelt - Next Venue - eventlocatie - venue

Bereikbaarheid

De Werelt is goed bereikbaar via de snelwegen A1, A12 en A30. Op het terrein zijn 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Kom alvast in de sfeer en wandel via het prachtige bospad in een kwartiertje naar De Werelt.

De Werelt is onderdeel van Next Venue

Beeld: De Werelt

ZALEN (4)
Earth
600
Air
350
Fire
160
Water
100
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Centrale ligging
 • Voldoende parkeerplaatsen
 • Duurzaam
 • Innovatief
 • Lokale catering

Eigenschappen

 • Ligging
  In het bos
 • Bereikbaarheid
  Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  In-/outdooractiviteiten Invalidentoegankelijk Audio visuele middelen WIFI Binnenruimte Plug & Play Airconditioning Buitenruimte Catering Overnachting mogelijk Gratis Parkeren Geluidsinstallatie (Dak)Terras Restaurant
 • Geschikt voor
  Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Outdoor (Sport) Activiteit Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel Training Bedrijfsfeest Vergadering Beurs & Expositie Workshop Brainstormsessie Congres Diner

Hotel

 • 125 hotelkamers

Locatie De Werelt