Ronald Smit Evenementen en Projecten

Bewezen trackrecord en drive zorgen voor succesvolle opdrachten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Pasfoto-vierkant-Ronald-Smit

Ronald Smit… bekende kop zeg! Niet zo gek, want de afgelopen twintig jaar was deze ras-echte evenementenman ondermeer werkzaam bij effectgroep*, DeFabrique, Paleis Soestdijk en RTL Live Eventertainment.

Een bijzonder trackrecord met een brede ervaring op het gebied van B2B-, B2C events en locatiemanagement. Van exploitatie van een heus paleis en de organisatie van bekende concerten tot de creatie en productie van zakelijke evenementen voor bekende namen in binnen- en buitenland. Honderden evenementen die werden bezocht door 10 tot 25.000 gasten.

Royal Park live overview op podium (Nathan Reinds)
Royal-Park-concerten-bij-Paleis- Paleis Soestdijk-Nathan Reinds
Zomeravond_Cinema_Soestdijk-Ronald-Smit
Zomeravond-cinema-bij-Paleis-Soestdijk-Ronald-Smit

Op de vraag naar zijn top 3 events passeren dan ook namen als Healthy Fest, Royal Park Live, KPN, Empeiria, HP, LeasePlan en BRIGHT. Hij kan zelf dan ook geen keuze maken uit die bak van ervaringen. Sinds kort is Ronald inzetbaar als freelance eventspecialist waarbij hij zijn rijke ervaring meebrengt in combinatie met een toegankelijke en sympathieke wijze van communicatie en omgang. En snelheid, want als hij eenmaal op stoom is knalt hij goed door.

Ashton Brothers tijdens Ashtonia (Photo Floris Heuer)
Ashton-Brothers-bij-Slot-Zeist-Ronald-Smit
Ashtonia-poster-Ronald-Smit-2

Hij acteert het liefst op het snijvlak van strategie en organisatie. Door zijn creatieve en pragmatische denkwijze is hij goed inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten. Hij zal geen plannen maken zonder zeker te weten dat het ook daadwerkelijk bijdraagt aan de oplossing én realistisch is. Hij mag dan af en toe dromen, maar verkoopt je zeker geen luchtkastelen. En hij houdt overzicht, want zonder ben je nergens.

Ouderen die klappen tijdens een voorstelling van de Vattenfall Foundation

Ronald gelooft in de combinatie van commercie en non-profit. Evenementen zijn bij uitstek geschikt om zaken in beweging te brengen, zeker op het gebied van duurzaamheid, sociale meerwaarde en maatschappelijke betrokkenheid. Dit geldt zowel binnen als buiten de organisatie. De tijd van ‘alleen maar geld verdienen met evenementen’ ligt dan ook ver achter ons, wat hem betreft. Dus ben je HR-, marketing-, duurzaamheidsmanager of CEO, je kunt hem met een gerust hart uitnodigen voor een eerste (online) gesprek.

Beeld: Floris Heuer (Ashton Brothers), Nathan Reinds (Royal Park Live), Vattenfall Foundation

Kenmerken

  • Vakman met ruime ervaring
  • Goed onderhouden en breed netwerk
  • Sociale teamplayer
  • Ambassadeursrol voor de organisatie

Eigenschappen

  • Type freelancer
    Event Manager Organisatie & Productie Programmamaker Corporate events Social Events Corporate Foundations (locatie)marketing locatiemanagement gastcolleges