Single Sounds: Met passie voor nostalgie en beleving een feest maken van jouw event!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
company guide | acts en entertainment | SingleSounds 5

Gedeelde passie voor muziek omzetten naar een goedlopend bedrijf: de mannen van Groovesum deden het. Ze rollen het een na het andere succesvolle concept uit, waaronder Single Sounds; een avond lang dansen op jouw ultieme hits, met een flinke dosis nostalgie. De drive om mensen echt weer te laten genieten van het aanvragen van en meezingen met hitjes.

De kracht van nostalgische eenvoud

(Het idee achter) Single Sounds is simpel, en dat is meteen de kracht. Custom made koffers vol met hoesjes met daarin de echte singletjes sieren een eventlocatie en nodigen de gasten uit een trip down memory lane te maken. De eerste single die je zelf kocht, die legendarische avond met je beste vriendin, het nummer waarop je je vriend ontmoette… De hoesjes, de afbeeldingen; het roept allemaal herinneringen op, veel meer dan wanneer je iets op Spotify aanzet of bij de DJ in zijn oor schreeuwt. Voor dat laatste hebben ze trouwens ook een oplossing; een hostess die de brug vormt tussen danser en DJ: zo gemakkelijk!

Een hit voor jong en oud

Het concept staat voor een zeer gevarieerd muziekaanbod. De CD-koffers zijn gevuld met singles van de meest uiteenlopende genres: 90’s/00’s/10’s, Guilty Pleasures, R&B, Dance Classics en uiteraard Nederlandse meezingers. Single Sounds is daarom een grote hit bij gasten tussen de 25 en 55 jaar oud. Wie wil er nou niet speuren tussen de lekkerste hitjes van de afgelopen decennia?

15 jaar ervaring

Groovesum bestaat dit jaar 15 jaar, een flinke dosis ervaring dus. Hier zit een gepassioneerd team dat al 15 jaar de muzikale invulling verzorgt voor evenementen van alle soorten en maten. Groovesum heeft een exclusief artiestenaanbod met unieke concepten en adviseert op maat. Alle expertise is aanwezig om een evenement tot in de (muzikale) puntjes te verzorgen.  Dat bewijst het concept Single Sounds al, maar ook zeker hun andere concepten, zoals Female Fusion.

Kenmerken

  • Jij bepaalt wat gedraaid wordt
  • Singles van vroeger tot nu
  • Inclusief charmante hostess
  • Klinkt als muziek in de oren

Eigenschappen

  • Type entertainment
    DJ’s Doe entertainment