Female Fusion: De evolutie van acts & entertainment in de eventbranche

De perfecte combi van een DJ, violiste, percussioniste en MC

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
FemaleFusion act entertainment band

Groovesum is als bedenker en eigenaar van meerdere succesvolle muzikale concepten altijd in ontwikkeling en uitgegroeid tot een entertainmentadviesbureau. Female Fusion, een all female band bestaande uit een DJ, violiste, percussioniste en MC, is het krachtige resultaat van hun drive om de eventbranche te verrassen, te vernieuwen en de beleving te vergroten. Experimenteel, professioneel en uniek in haar soort; dat maakt een event écht beter!

Een experiment dat evolueert

Om in de steeds veranderende markt van events niet alleen bij te kunnen benen, maar ook voorop te kunnen lopen, zette Groovesum in 2011 groot in op de vernieuwing van hun succesvolle combinatie van DJ en live-artiest. Niet zomaar een saxofonist ernaast, maar een geheel collectief dat in optimale harmonie met de dj speelt. Extra schwung kreeg het concept door het een volledig vrouwelijk collectief te maken. Wat begon als een experiment is na al die jaren uitgegroeid tot een groep kick-ass vrouwen die geweldig op elkaar is ingespeeld!

Comapny guide | acts & entertainment | Female 2

Professionaliteit als basis

Het mocht dan destijds een experiment zijn geweest, professionaliteit stond en staat bij zowel Groovesum als de leden van Female Fusion voorop. Tegenwoordig draait een act vooral om marketing, maar hier staat echt talent. De dames hebben een professionele muzikale achtergrond en geven alles op het podium. Een act die ook internationaal niet onopgemerkt is gebleven; van München tot Ibiza touren de dames Europa rond!

Leave it to the girls!

Dit is een act die je volledig kunt vertrouwen op het neerzetten van een fenomenaal optreden. Niet in de laatste plaats omdat er uitgebreide voorbereiding aan vooraf gaat. Tussen Groovesum en de opdrachtgever om de wensen helder te krijgen, en tussen Groovesum en de dames, om er alles uit te halen. Een verzoeknummertje op de avond zelf kun je proberen, maar beter van niet: de dames weten precies hoe ze de set moeten opbouwen en voelen het publiek perfect aan. Dit is de ultieme live-act voor die gegarandeerde spark op de dansvloer. FemaleFusion is taking over!

Beeld: Groovesum

Kenmerken

  • Combi van dj en live-artiest
  • Prachtige kick-ass vrouwen
  • Internationale bekendheid
  • Een act met allure

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Bands DJ’s Live Muzikanten