Foodhallen Rotterdam

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Corona-update: Foodhallen Rotterdam werkt volgens het corona-protocol en heeft mogelijkheden voor hybride events. Informeer naar hun expertise!

Foodhallen Rotterdam: de ultieme verzamelplek van lekker eten en drinken

Smaken vieren, dat doen ze in de Foodhallen het liefste met zoveel mogelijk diverse gezelschappen. Na het succes in Amsterdam, opende Foodhallen Rotterdam vier jaar later haar deuren in Pakhuismeesteren in de Kop van Zuid. Sindsdien is de indoor foodcourt niet meer weg te denken uit de havenstad en jouw lijstje van toffe eventlocaties!

Foodhallen is echt een heel leuk concept, of ‘onmin lauw’ zoals ze dat in Roffa (Rotterdam) zeggen. Wil je hier een event organiseren, dan kan dat in de Coffee Corner óf je huurt bij uitzondering de hele Foodhallen af. De 250m2 afgesloten eventspace bouwen ze graag om naar jouw wensen, zodat jouw klantevent, bedrijfsfeest, presentatie, diner, vergadering of verjaardagsfeest er eentje wordt om nooit te vergeten.

Shoppend snacken

Het unieke aan een event bij Foodhallen Rotterdam is de voucher die gasten krijgen om in de pauze, tijdens de borrel of als diner hun hapje en drankje te scoren. Voor opdrachtgevers een top manier om het budget in de hand te houden – jij bepaalt hoeveel tegoed erop staat – en voor gasten de ultieme beleving om zelf te kunnen kiezen uit de honderden smaakcombinaties die door de 15 lokale standhouders worden geserveerd. Loopt het water je al in de mond?!

Heerlijk historisch

In de locatie, het historische Pakhuismeesteren, werden sinds 1818 exotische ingrediënten uit verre landen opgeslagen. Met de komst van het succesrecept Foodhallen is het gebouw van de sloop gered en haar oorspronkelijke functie in ere hersteld: als ultieme verzamelplek van lekker eten en drinken! Hier doe je je tegoed aan lokale biertjes, sterrenstreetfood, verse zeevruchten, hippe pinxtos en bitterballen van Maaslandse runderen. De immense centrale bar tapt ‘no nonsens’ bieren van Brouwerij Noordt en de ouderwetse brouwsels van Kaapse Brouwers. Cheers!

Lekker rauw

De industriële ruimte is nog net zo lekker rauw als 200 jaar geleden, met haar hoge onafgewerkte plafonds en betonnen pilaren. Anders dan bijvoorbeeld de Rotterdamse Markthal onderscheidt Foodhallen zich door de pure horecabeleving en design. Buro StAAT liet zich voor de inrichting inspireren op de oude scheepskantine en voegde daar comfortabele elementen uit de 21ste eeuw aan toe. Zo kun je in deze indoor foodcourt van heerlijke gerechtjes smullen aan marmeren toonbanken en houten balies. De relaxte sfeer is hier vanzelfsprekend.

Blijf je slapen?

Heb je een beperkt budget? Haak dan aan op dinsdagavond! Dan speelt er namelijk een wisselend bandje, scheelt jou weer live-muziek. Op vrijdag en zaterdag draait er zelfs een DJ tot in de late uurtjes. Wil je de gasten van je event na een avond lekker tafelen niet naar huis sturen? Dan kunnen ze zorgeloos terecht bij naastgelegen designhotel Room Mate Bruno. De volgende ochtend scoor je in de Coffee Corner een straffe espresso om vol hernieuwde energie aan de dag te beginnen.

Oja, wist je dat er ook een Foodhallen Den Haag bestaat? En dat de Kanarie Club in Amsterdam van dezelfde eigenaren is? Go go go and check it out!

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (2)
Coffee Corner
  • Oppervlakte 250m2
60
Gehele Foodhallen Rotterdam
  • Oppervlakte 1100m2
200
Kenmerken
  • Voormalig pakhuis in de Kop van Zuid
  • 15 lokale foodstands & lokaal bier op de tap
  • Gasten stellen zelf lunch, borrel of diner samen
  • Gedeeltelijk en compleet af te huren
Eigenschappen
  • LiggingIn het stadscentrum
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer
  • FaciliteitenAudio visuele middelen, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, In-/outdooractiviteiten, Invalidentoegankelijk, Plug & Play, Restaurant, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsborrel, Bedrijfsfeest, Brainstormsessie, Diner, Gala & Awardshow, Relatie Evenement
Locatie Foodhallen Rotterdam