De Efteling

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De Efteling: vier jouw event groots

Het is onmogelijk dat je ‘t niet kent: de Efteling. Lang niet iedereen weet echter wat voor te gekke mogelijkheden er op het gebied van events zijn. Geen enkele andere locatie in Nederland heeft zoveel te bieden onder één ‘dak’. Denk aan de combinatie van een fantastische natuurlijke omgeving met attracties voor iedereen en bijzondere eventlocaties voor de meest uiteenlopende events.

Tel daarbij een specialistisch team van eventprofessionals bovenop en het kan haast niet missen dat jouw event hier een grootse wordt.

Uniek met ideale randvoorwaarden

De meest gave attracties, van Droomvlucht tot de De Python, entertainment en bijzondere locaties in een wonderlijk decor: de Efteling lijkt het allemaal te hebben en is uniek in zijn soort. Daarbij zijn de randvoorwaarden dik in orde: denk aan een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en accommodaties om één of meerdere nachten te verblijven. Dat maakt het park dé eventlocatie voor een personeelsfeest, spectaculair jubileum of (meerdaags) congres.

De to go-eventlocatie

De onlangs gelanceerde ‘Vier het groots’ campagne heeft een duidelijke boodschap: de Efteling is dé to go-locatie als je een onvergetelijk event wilt neerzetten voor 20 tot 20.000 man. Van een spetterend feest tot een inhoudelijk evenement waarbij je bijvoorbeeld jouw sprekersprogramma combineert met een spreker van de Efteling over gastvrijheid, customer experience of innovatie. Marcel Nanning vertelt: “In een event gaat tijd en energie zitten en er zijn doelstellingen om te behalen. Ieder event verdient het om onvergetelijk te zijn. Ons specialistische team doet er alles aan om jouw gasten het beste van het beste voor te schotelen en helpt jouw eventdoelstellingen te behalen.”

Een Efteling beleving - plus dat beetje meer

Na een uitgebreid diner ‘s avonds nog even met je collega’s De Baron of De Vliegende Hollander in: dat zijn de mooie extra’s. “Wat je bij ons ook echt niet mag missen is de theatershow Caro in het Efteling-theater: een show vol acrobatiek, zang en actie. We kunnen jouw dagvoorzitter bijvoorbeeld via dat programma op een ludieke wijze introduceren. De Aquanura watershow wil je ook een keer hebben gezien. Die kan zich meten aan de grote watershows in Vegas en Dubai en is een fantastische afsluiting van jouw event.”

Vol trots het park verlaten

Mensen onderdompelen in een sprookjesachtige omgeving en hen een onvergetelijke herinnering achterlaten: dat is de missie van Efteling, ook op zakelijk gebied. “We zien vaak dat mensen vol trots naar buiten lopen omdat ze samen met collega’s, klanten of andere relaties een hele dag in de Efteling zijn geweest. Dat zien we ook terug in evaluatieformulieren en reviews. Dat maakt ons trots – en is precies waar we het voor doen.” 

ZALEN (6)
Carrouselpaleis incl. 4 verschillende zalen
224
520
1200
658
Droomvluchtpaleis
240
300
150
Fata Morghana Paleis
288
540
750
400
Efteling Theater incl. 5 verschillende zalen
163
1575
866
Ijspaleis
1500
Pythonweide
3500
toon alle zalen
verberg zalen
Adres
Kenmerken
 • Exclusiviteit
 • Beleving
 • Saamhorigheid
 • Inspiratie & genieten
Eigenschappen
 • Soort locatieAttractieparken, Hotels
 • BereikbaarheidEigen parkeergelegenheid, Nabij snelweg
 • Faciliteiten(Dak)Terras, Airconditioning, Binnenruimte, Buitenruimte, Catering, Exclusiviteit mogelijk, Geluidsinstallatie, Invalidentoegankelijk, Overnachting mogelijk, Restaurant, WIFI
 • Geschikt voorBedrijfsfeest, Festival, Kick-off, Meerdaagse Bijeenkomst, Productpresentatie, Relatie Evenement
 • Aantal zalen 27
 • Min. capaciteit 20 personen
 • Max. capaciteit 20000 personen
meer informatie
DIRECT CONTACT MET DE EFTELING