Triple F Security: Firm, Fair en Friendly

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
minerva-handbal-eindhoven-triple f security - 2

Safety en security, laat dat maar aan Triple F Security over. Als specialist in zowel de reguliere als evenementenbeveiliging, zijn we natuurlijk vooral benieuwd wat ze op het gebied van dat laatste bieden. Want, er zijn zoveel beveiligingsbedrijven in de markt, waarom zou je dan juist voor Triple F Security kiezen?

In 2013 begon Triple F Security zelfstandig. Walter Hubers, mede-eigenaar en als safety officer regelmatig werkzaam in het buitenland: “Wij vonden dat het anders kon. Dan weet je dat het tijd is om voor jezelf te beginnen. Met name als het gaat om betrokkenheid bij opdrachtgevers, maar ook betrokkenheid bij personeel. Die kon in onze ogen zoveel hoger. We proberen onze drie F’en, firm, fair en friendly, in onze hele business door te voeren. Zowel richting de klant als personeel.” En aan het klantenbestand te zien werpt dat z’n vruchten af.

triple f security - beveiliging - crowdmanagement

The Beach Boys op de Maasvlakte

Al jarenlang doen ze het het nationale vuurwerk op de Erasmusbrug en het Provinciaal bevrijdingsfestival Zuid-Holland, in het park onder de Euromast. Voor Spido mochten ze onlangs de beveiliging doen van het concert van The Beach Boys samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op de Maasvlakte. Stel dat daar de wind verkeerd staat, en dan zit je ook nog eens op een locatie met zware industrie… Bij zo’n event komen alle crisisscenario’s voorbij. “Er zijn klanten waarmee we al jarenlang samenwerken, zoals Challenge Triathlon Almere – Amsterdam. En de specials, zoals The  Beach Boys en de ”trap naar het dak” op het station in het kader van 75 jaar wederopbouw zijn letterlijk heel speciaal.” 

triple f security - 6 - orkest - beveiliging - crowd

De ruggengraat van je event

Dat het er in de veiligheid op evenementen zo’n 15 jaar geleden anders aan toe ging dan nu, is geen verrassing. Het drama in Haaksbergen, en, nog verder terug: het dance event op het strand van Hoek van Holland: het heeft er allemaal voor gezorgd dat de regelgeving rond het organiseren van events is aangescherpt. “Wij kennen de weg in dit landschap. Soms loop je tegen een muur op. Dan kunnen wij je helpen. Die hulp krijg je ook bij het veiligheidsplan. Zo’n plan is de ruggengraat van ieder groot event en maakt deel uit van de evenementenvergunning. Wij maken een plan, afgestemd met de opdrachtgever, waar iedereen mee kan werken. Een plan dat vooral ook bruikbaar is op het event zelf.” En dat is wel zo’n prettig idee als het om zoiets belangrijks en delicaats als beveiliging & veiligheid gaat.

triple f security - 11 - festival - beveiliging
triple f security - 10 triple f security - 11 - festival - beveiliging Foto: Triple F security
triple f security - 2 triple f security - 11 - festival - beveiliging

Brede ondersteuning, en dat scheelt jou tijd

Triple F Security ondersteunt je in de breedste zin van het woord. Naast beveiligers en beveiligingsadvies op maat leveren ze ook krachten die niet-beveiligingstaken uitvoeren, zoals EHBO’ers. Stel dat je zowel beveiligers als EHBO, verkeersregelaars en parkeerbeheer wilt inzetten. Dan hoef je niet met vier verschillende partijen om tafel te zitten, het veiligheidsplan op te stellen, productiebesprekingen te houden… En dat scheelt je tijd in de voorbereiding én uitvoer. Handig, toch?

Power to talent

Goede beveiliging heeft met verschillende factoren te maken. Maar een van de meest belangrijke is toch wel het beveiligingspersoneel. En daarin wil Triple F Security het verschil maken. “Stilstand is achteruitgang. Daarom doen wij heel veel aan opleidingen. Het managen van talent is onze kernactiviteit. Door jaarlijks workshops en andere opleidingen te organiseren, maken onze medewerkers een verdiepingsslag in onderwerpen waar ze in hun werk mee te maken krijgen. Met die opgedane kennis zijn ze weer beter in staat om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.” 

minerva-handbal-eindhoven-triple f security - 1
Kenmerken
  • No-nonsense
  • Doelgericht
  • Kwaliteit
  • Een eerlijke prijs
Eigenschappen
  • SpecialismeCrowd management, Security