Univate

Heeft het creëren van audiovisuele experiences tot kunst verheven

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Univate - showcontrol - licht - VR - video mapping

Corona-update: Univate is jouw partner voor online en hybride events!

Soms trekt een beeld in de (social) media zo erg je aandacht dat je bijna jaloers bent op degenen die het bedacht hebben. Dat gebeurde opvallend vaak met het werk van Univate. De beste opdrachten zijn de aanvragen waarin de opdrachtgever nog niet precies weet wat hij wil. Dan kunnen ze bij Univate conceptueel meedenken, wat ze fantastisch vinden. Het eindresultaat is keer op keer indrukwekkend.

Buiten de kaders denken

Achter het succes van Univate schuilen de broers Jasper en Jur Steenkamp. Samen hebben ze het bedrijf in 2013 opgericht met maar één doel; een verhaal vertellen middels visuele belevingen. Samen met een team van professionele specialisten pakken ze een aanvraag aan zonder in beperkingen te denken. “Van concept tot creatie tot realisatie. Dat is ons onderscheidend vermogen. We zitten in een enorme niche-markt, maar daarbinnen zijn we juist heel breed inzetbaar omdat we zo flexibel en slagvaardig zijn met onze diensten en producten.” aldus algemeen directeur Jasper Steenkamp.

Univate - showcontrol - licht - VR - video mapping
Univate - showcontrol - licht - VR - video mapping
Univate - VR - honkbal
Univate - showcontrol - licht - VR - video mapping Beeld: Univate
Univate - VR - illusionist
Univate - chevrolet - vr

Van boardroom tot beursstand en alles daar tussenin

“Wij vinden het geweldig om te creëren en te visualiseren hoe je een boodschap op spectaculaire wijze kunt vertellen met av-middelen.” En dat klopt, want je komt Univate met hetzelfde gemak tegen bij de ontwikkeling van een experience in een museum als bij een memorabele presentatie in een boardroom. Maar ook voor een beeldende openingsshow tijdens een event, een interactieve beursinrichting of een innovatieve opzet tijdens een tv-programma draaien ze hun hand niet om. Sterke, creatieve concepten combineert Univate met de nieuwste technieken: Projection mapping, 360° video & projectie, Virtual Reality en Motion Design. Soms gaat het dollen met al die termen, maar bekijk hun showcases en je bent in een paar seconden verkocht!

De toekomst in handen

“Content is niet meer statisch, maar realtime. Dat is echt de toekomst. Geen filmpjes meer die je moet afspelen, maar de content in een realtime omgeving aansturen. Combineer dat met andere innovatieve toepassingen en je kunt zorgen dat de software reageert op situaties die live gebeuren op een locatie of in een beursstand. We houden ervan om buiten de kaders van het scherm te denken. De ruimte gebruiken voor content, zodat live en beeld samenkomen. We krijgen een kick van onmogelijke vragen, dus schroom niet je wildste ideeën bij ons neer te leggen.”

Univate - Virtual Event Studio
Univate - Faber Audiovisuals - Virtual Event Studio - online event - virtual event Beeld: Univate - Faber Audiovisuals
Univate - Faber Audiovisuals - Virtual Event Studio - online event - virtual event

Virtual Event Studio

Univate staat niet stil. Samen met Faber Audiovisuals hebben zij de Virtual Event Studio gecreëerd. Een plek waar corporate events online kunnen plaatsvinden zonder het contact met het publiek te verliezen. Live interactie tussen het publiek en de sprekers is in een handomdraai geregeld. Go virtual, go live!

Beeld: Univate

Kenmerken
  • Voorloper in audiovisuele experiences
  • Alle ontwikkelingen gebeuren in-house
  • Standaard werken met de nieuwste technieken
  • Hoe onmogelijker de vraag, hoe leuker!
The team

Univate was founded by the brothers Jasper Steenkamp and Jur Steenkamp. In the roles of managing director and creative director respectively, they lead a team of experienced creative and technical professionals. “We work with an in-house team of producers, designers, developers and operators who take on the most challenging projects.”

Jasper en Jur Steenkamp
Jasper en Jur Steenkamp
Stuur een bericht