Creative Animal

Creative Animal brengt merk of organisatie tot leven in film en video

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Virtueel event Creative Animal

Verbinden en inspireren door storytelling. Dat is de kern van Creative Animal. Zo kort als de beschrijving is, zo uitgebreid zijn de mogelijkheden. Logisch, want met een team van 70 personen kan het bedrijf jouw boodschap op talloze manieren tot leven brengen. In beelden én woorden. Van high-end concepten voor videoproducties tot krachtige bedrijfsfilms en van digital events tot virtual showrooms. Altijd met oog op de laatste innovaties en technieken, zodat impact maken ook echt impact maken is.

Gebundelde creativiteit

Creative Animal werd op 1 februari 2021 opgericht op initiatief van Faber Audiovisuals en NEP Nederland. De creatieve afdelingen werden samengevoegd om zo een nog krachtiger antwoord te bieden op de vraag hoe een verhaal over te brengen.

In een jaar tijd is het bedrijf bijna verdubbeld in aantal medewerkers; een duidelijk teken voor de enorme behoefte om verhalen met impact naar buiten te brengen. Niet alleen geeft Creative Animal op sterke en creatieve wijze invulling aan deze behoefte; door de ruime kennis en ervaring bij Faber en NEP kan het concept ook inhouse worden uitgevoerd. Deze alles-onder-één-dak-formule is uniek in Nederland en zorgt dat organisaties van begin tot eind met hetzelfde team samenwerken.

AR-afdeling Creative Animal
Ontwikkelingsproces achter computer Creative Animal

Technische en creatieve innovatie

Bij Creative Animal versmelten slimme strategieën en authentieke ideeën tot unieke verhalen die tot leven komen in beeld. Daarbij wordt geen enkele mogelijkheid onbenut gelaten om te verwonderen, verrassen en boeien.

Mede door de intrinsieke drang van het team om altijd op zoek te gaan naar de nieuwste innovaties om die, wanneer voor het verhaal interessant, als eerste in te zetten. Van Video Mapping tot Motion Graphics Design en van LED Content Creation tot Augmented Reality.

Digital & virtual events

Virtuele en hybride events are here to stay. Dat weten ze zeker bij Creative Animal en daar spelen ze volle bak op in met onder andere eigen studio’s en drie verschillende event platforms.

Of het nou gaat om een eenvoudige webinar, een uitgebreid digital event of een volledige unieke virtuele beleving. Met maximale betrokkenheid en meetbare participatie. Ontwikkeld door specialisten en door professionals verrijkt met hightech toepassingen waardoor het spannender, onderhoudender en effectiever wordt dan een traditioneel (live) event.

Als jouw ultieme doel is om te verbinden met storytelling, dan scoor je vast en zeker met Creative Animal!

Beeld: Creative Animal

Kenmerken
  • Jouw verhaal in unieke audiovisuele content met impact
  • Creatieve en technische uitvoer onder één dak
  • Neus voor technische en creatieve innovaties
  • Eigen studio’s en platformen beschikbaar
Eigenschappen
  • SpecialismeDigital & Virtual Event Experiences, Online Events, Video