Onder de aandacht komen bij organiserend Nederland?

Met het partnerprogramma bereik je duizenden organisatoren van evenementen. Met onze veelbezochte website, social media kanalen en wekelijkse digitale nieuwsbrief brengen we jou onder de aandacht bij eventminnend en -organiserend Nederland.

In korte tijd heeft Event Inspiration een plek veroverd in duizenden harten van eventplanners en eventmanagers. De organisator van evenementen vindt hier inspiratie, ideeën en adresjes. Met een sterk team van liefhebbers van én uit het eventvak, brengen we dagelijks content op onze online kanalen.

Wapenfeiten

Wil je de organisator van evenementen bereiken? Dan moet je écht bij ons zijn, want:

 • 80% van onze volgers is organisator (congres, bedrijfsevenement, cultureel evenement, sport event of festival)
 • De gemiddelde sessieduur van een bezoeker op onze site is > 2,5 minuut.
 • We zijn in de eerste 10 maanden al 46.000 keer geraadpleegd.

Way of work; samen de golden nugget vinden

Ho, stop! Als je denkt dat we klakkeloos persberichten publiceren heb je het mis. Daar zou onze redactie spontaan rode vlekken van krijgen. Natuurlijk delen we graag jouw relevante content, maar doen dat alleen als we denken dat onze gezamenlijke doelgroep hier iets aan heeft.

Als je iets te melden hebt, willen onze vliegende reporters daar meer van weten. Want dat doen we met partners: we vragen door, zoeken altijd naar inspiratie en zorgen samen voor de golden nugget voor de eventplanners en -organisatoren.

Ik wil partner worden!

Da’s een goeie keuze! Samen kunnen we kiezen uit een goed gevulde toolbox met middelen en kanalen die we inzetten om jouw verhaal over de bühne te brengen. We denken altijd campagnematig, zodat onze samenwerking succesvol wordt:

 • Kennismaken
 • Je marketingdoelen bespreken
 • Contentstrategie bepalen
 • Content maken
 • Bereik!
 • Evalueren

Partnerprogramma Toolbox

Presentatie in de Company Guide

www.eventinspiration.nl/company-guide
€ 100,- tot € 125,- per maand
We kiezen voor elkaar en dat betekent dat we onze doelgroep kennis willen laten maken met jouw organisatie. Om onze samenwerking een vliegende start te geven en daadkracht bij te zetten ben je 24/7 vindbaar in onze veel geraadpleegde Company Guide.

Artikelen op Eventinspiration.nl

www.eventinspiration.nl
€ 450,- per artikel
Het kloppend hart van Event Inspiration NL is…. eventinspiration.nl. Op onze homepage is altijd ruimte voor inspirerende content. Onze eventjunks zijn de motoren achter deze content en geven jouw verhaal nét even de touch of inspiration zodat het altijd in lijn blijft met waar het platform voor staat.

In de spotlight op Instagram

Instagram
€ 95,- per Story set (3 Stories)
€ 50,- per Post
Instagram is dé social-plek waar veel eventplanners zich bevinden. Wij hebben een kwalitatieve groep volgers met een hoge engagement rate. De Posts en Stories die we voor je kunnen maken worden voorzien van:

 • Event Inspiration copy & vormgeving.

 • Relevante hashtags en een alternatieve koptekst voor vindbaarheid binnen Instagram én Google.

 • Posts blijven altijd staan op ons Insta account.

 • De Stories blijven altijd zichtbaar op ons Insta account binnen de highlights.

 • De Stories krijgen ook relevante (verborgen) hashtags zodat ze niet alleen voor onze volgers zichtbaar zijn, maar voor de hele Insta community.

 • Tot slot taggen we in elke Story het desbetreffende account zodat het vervolgens ook deelbaar is op je eigen account.

Nieuwsbrief

voorbeeld nieuwsbrief
€ 250,- per nieuwsbrief
Elke twee weken versturen we een nieuwsbrief naar ons beider doelgroep: creatieven, eventorganisatoren en eventproducenten. De nieuwsbrief is een mooie plek voor een pakkende verwijzing naar een artikel op onze website, zodat we nog meer traffic genereren.

LinkedIn & Facebook

Doe je mee als partner? Dan vermelden we dat altijd op LinkedIn en Facebook.

Contentcreatie

We hebben iedereen in huis om jouw verhaal creatief en effectief vorm te geven:
campagnemakers, copywriters, designers en communicatieadviseurs. Zij zorgen ervoor dat jouw verhaal gezien en gehoord wordt, met maximale impact.

Adverteren met banners

Wil je veel bereik generen en lekker opvallen op onze homepage of juist bij een specifiek artikel? Op de website en in de nieuwsbrief bieden we mooie posities voor rake bannercampagnes die zorgen voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid van jouw merk. Download hier de mediakit.

En nu?

Bel 030 – 4100 799 of mail Jelle. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken hoe we jou onder de aandacht van organiserend Nederland kunnen brengen.