Onder de aandacht komen bij organiserend Nederland?

In korte tijd heeft Event Inspiration een plek veroverd in duizenden harten van eventplanners en eventmanagers en dat aantal groeit dagelijks. Word jij partner? Dan brengen we jou onder de aandacht bij deze interessante doelgroep én profiteer je van a whole bunch of benefits. Lees verder en ontdek de voordelen!

Wapenfeiten

Wil je de organisator van evenementen bereiken? Dan moet je écht bij ons zijn, want ons bereik blijft iedere maand groeien.

eventinspiration.nl

 • Bezoekers: 25.200 per maand (12 apr – 11 mei 2020).
 • Pageviews: 53.200 per maand (12 apr – 11 mei 2020).
 • Gemiddelde sessieduur per bezoeker: 00:02:02 (oftewel, 2 minuten en 2 seconden).

Bron: Google Analytics. 

LinkedIn

 • 2.550 volgers

Instagram

 • 1.800 volgers

Zin in een samenwerking?

Lees verder en ontdek waarom onder andere Bink , effectgroep*, Bakx en Meijer, UP Events en Thuishaven zich – net als 150 andere partners – bij ons aangesloten hebben.

Highlights uit het partnerprogramma

Het partnerprogramma bestaat uit a whole bunch of benefits, 14 in totaal. De highlights:

 • Presentatie in de Company Guide
 • Gratis toegang tot de Event Inspiration Days
 • Gegarandeerde plaatsing van nieuws- en persberichten
 • Korting op plaatsing van vacatures
 • Toegang tot diverse juridische documenten
 • Diverse partner-content mogelijkheden

Toelichting

1. Presentatie in de Company Guide

Dagelijks zoeken organisatoren van evenementen in onze Company Guide naar nieuwe leveranciers, locaties, bureaus en cateraars. Wij zorgen ervoor dat je 24/7 in de spotlight staat!

Check hier de Company Guide.

2. Gratis toegang tot de Event Inspiration Days

Drie maal per jaar organiseren wij voor onze partners én corporate eventmanagers de Event Inspiration Days. Iedere editie heeft een eigen thema en specifieke content, gericht op persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als partner krijg je per editie 2 gratis tickets (normale prijs is € 199,- per ticket). Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie.

Check hier de website van de laatste editie van Event Inspiration Days.

3. Gegarandeerde plaatsing van nieuws

Heb je nieuws dat je graag met ons en organiserend Nederland wilt delen? Onze redactie ontvangt graag jouw pers- of nieuwsbericht en plaatst het in de rubriek Branchenieuws. We doen dat natuurlijk niet klakkeloos, maar geven aan jouw bericht altijd onze eigen, kenmerkende touch!

4. Korting op vacatures

Zoek je een nieuwe collega, freelancer of stagiair(e)? Wij plaatsen je vacature met een fikse korting op onze website en delen dit altijd op LinkedIn, zodat jouw vacature duizenden eventprofessionals bereikt.

Check hier de vacatures.

5. Toegang tot diverse juridische documenten

We zijn zelf al vele jaren werkzaam in de eventbranche en weten wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf in deze mooie, maar hectische business. We ondersteunen je in je bedrijfsvoering door het delen van belangrijke juridische documenten, zoals Algemene Voorwaarden en modelovereenkomsten.

6. Diverse partnercontent mogelijkheden

Met onze partners maken we inspirerende partnercontent, bijvoorbeeld een artikel of interview. Sommige artikelen bereiken op LinkedIn meer dan 10.000 personen en worden op onze website meer dan 1.500 keer gelezen (zoals dit interview met Justin van Hooijdonk, directeur van NBC Congrescentrum in Nieuwegein). De mogelijkheden zijn o.a.:

Artikel of interview, € 450,-
Doorplaatsing in nieuwsbrief, 250,-
Doorplaatsing op LinkedIn of Facebook, € 50,-
Instagram Post o.b.v. het artikel, € 50,-
Instagram Story o.b.v. het artikel, € 95,-

Adverteren met banners

Of banners zin hebben? En of! Banner-campagnes zorgen voor meer naamsbekendheid en beïnvloeden de merkvoorkeur.
Op onze website en in de nieuwsbrief bieden we mooie posities voor rake banner-campagnes die jouw bedrijf stevig op de kaart zetten. Als partner krijg je altijd de beste posities en de scherpste tarieven.

En nu?

Bel 030 – 4100 799 of mail Jelle. Hij vertelt je graag over alle voordelen van ons partnerprogramma.