Venues

Gooiland zorgt voor feestelijke events op overdekt dakterras vol kerstsfeer

Ho Ho Hopelijk tot in december in Hilversum!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
2nice - heater op dakterras in kerstsfeer

Bij Gooiland pakken ze dit jaar van 9 tot 19 december groots uit met een fantastische kerstsetting op het dakterras. Slim, want dat maakt het de ideale plek om met collega’s te genieten van een heerlijke kerstborrel. Of combineer het met een inhoudelijk gedeelte binnen.

De locatie heeft met ROEFF bewezen het dakterras volledig te kunnen omtoveren in een urban jungle-vibe. Dus wij weten zeker dat dat in december ook helemaal goed gaat komen. Zeker als je gebruik maakt van één van de winterse bedrijfsuitjes die Gooiland aanbiedt!

Winter Wonderland Gooiland, powered by ROEFF

Vuurkorven, een houten bar, heaters, glühwein, warme-choco-met-slagroom, houten statafels, kerstbomen bomvol lichtjes, sfeerverlichting, gezellige zitjes en dat allemaal onder een sfeervolle stretchtent… Half werk bestaat niet bij Gooiland. Ben je eenmaal gesetteld op het dakterras, dan is het tijd om je te laten verwennen door winterse hapjes en drankjes. En verwennen, dat kunnen ze hier wel. Dat noemen we de Gooische gastvrijheid!

Wil je niet alleen op de dag zelf, maar ook in het voortraject lekker achteroverleunen, laat dan het team van Gooiland het hele event van a tot z faciliteren. Om het je in deze drukke tijd gemakkelijk te maken, hebben ze zelfs drie toffe concepten bedacht die van jouw bedrijfsuitje een onvergetelijke dag maken. Is dat niet een wens die uitkomt?

verlichte kerstboom bij huisjes
Chocolademelk met marshmellows bij kampvuur
Drankje met gesuikerd glas onder een kerstboom

Deel je kerstpakket uit tijdens de kerstborrel

Wat is er leuker dan al je medewerkers vanuit winterse marktkraampjes in een sfeervolle setting hun kerstpakket aan te bieden? Ontzettend leuk als afsluiter van een heerlijke lunch, diner, feestelijke borrel of groots feest. Zo sluiten je gasten op-en-top verwend het jaar af.

Kerstdiner in winterstyle

Stel je voor: lange tafels met witte kleden, grote kandelaars, ijspegels vanaf het plafond, sneeuw op de vloer. En je medewerkers die genieten van een heerlijk kerstdiner. Of zie je je gasten liever genieten van een winter-buiten-BBQ, marshmallows bij de vuurkorf of verrassende gerechten geserveerd vanuit kerstkraampjes? Bij Gooiland is het allemaal mogelijk! Zij zorgen voor de aankleding, fantastische catering, warme-chocomel-met-slagroom en alles eromheen. Zorgen jullie voor de gasten?

2nice-foto_s-vuurkorf-met-kerstboom
Houten huisjes op kerstmarkt

Kerstverkleedfeest

Goed, het is niet voor ieder bedrijf weggelegd, dat begrijpen we. Maar wat denk je van een groots kerstverkleedfeest? Straal, lach en schitter! Bij binnenkomst kunnen je gasten een touch of Christmas toevoegen aan hun outfit in de garderobe en worden ze geschminkt door visagisten. Daarna kunnen de voetjes van de vloer tijdens een knallend feest. Plezier gegarandeerd!

Voor ons is het wel duidelijk; all I want for Christmas is Gooiland! Ben er snel bij, want er zijn een beperkt aantal slots beschikbaar.

2nice foto_s - kerstsetting met zitjes en kerstbomen onder stretchtent

Beeld: 2nice