Venues

Gooiland doet met streaming-mogelijkheden gooi naar beste dakterras voor events

Het dak mag eraf!!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Roeff dakterras Gooiland Urban Jungle

Van bedrijfsborrel tot livestream en van barbecue tot cocktailworkshop: the sky is the limit op het dakterras van Gooiland. De ‘nieuwe ruimte’ in deze locatie voorziet in de zomermaanden in het (af te huren) pop-up restaurant ROEFF, maar is het hele jaar in te zetten. En daar doe jij jouw voordeel mee!

We moeten toegeven; dit zou zomaar de nieuwe hotspot kunnen worden voor business events, want juist daarvoor leent het zich uitstekend!

(Even weg uit de) Urban Jungle

Het team van Gooiland heeft de locatie in de afgelopen jaren een dikke upgrade gegeven. De frisheid straalt er na enkele verbouwingen van af. Met het dakterras als laatste aanwinst.

Niet voor niets dat het tijdelijke pop-up restaurant ROEFF bij zowel particulieren als zakelijke afnemers enorm in trek zal zijn. De door Bloem Bloem verzorgde Urban Jungle-vibe ervaar je door de vele planten en toffe inrichting al meteen bij binnenkomst. Het is een heerlijke plek die door de vele zitjes uitnodigt om samen met maximaal 200 collega’s te relaxen of te proosten op een mooi event.

Roeff dakterras Gooiland mensen die proosten met een cocktail
Roeff dakterras Gooiland bar met cocktail
Roeff dakterras Gooiland vrouw met cocktail
Roeff dakterras zitje met drankjes en hapjes

Multi-inzetbaar dakterras

Er wordt niets aan het toeval overgelaten om jouw gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Zo is het 585 m2 dakterras – en dat vinden we echt bijzonder – geschikt voor online events want alle techniek is er aanwezig. Zelf zijn we de standaard studio’s wel een beetje beu, dus hoe gaaf is het om in een ‘Linda’s Zomerweek’-setting jouw gasten te ontvangen. Summervibes met inhoud, we love it!

Daar houdt het echter niet op. Het barpersoneel van Gooiland maakt, na een intensieve cursus cocktails maken (geen straf, al zeggen we het zelf), écht lekkere cocktails die geserveerd worden naast een uitgebreide kaart in Zuid-Amerikaanse gerechtjes. Inderdaad, het is niet voor niets Urban Jungle dit jaar!

Kortom, of je nou na afloop van jouw event in Gooiland een bedrijfsborrel of barbecue op het dakterras wilt organiseren, jouw online bijeenkomst vanaf een bijzondere plek wilt uitzenden of het hele dakterras voor een feestje exclusief wilt afhuren… het kan allemaal!

Roeff dakterras Gooiland twee mensen die proosten

Jouw event bij Gooiland?

We zeiden het al en menen het echt; Gooiland is een monumentale locatie waar je blij van wordt. Hun slogan is niet voor niets ‘expect the unexpected’. Je ziet van buiten maar half hoe tof het van binnen is. Een theater van 750 zitplaatsen (of 200 bij anderhalve meter afstand), zestien frisse, flexibele subruimtes, 1.400 parkeerplaatsen op loopafstand en CS Hilversum op loopafstand. Wat wil je nog meer? Een dakterras! Heb jij geluk dat ROEFF (exclusief) is af te huren voor jouw event.

Zien is geloven, en het eventteam van Gooiland heeft beloofd dat de eerste cocktail tijdens een locatiebezoek van het huis is (wel even melden dat je komt). Daar kan je toch geen ‘nee’ tegen zeggen?! Kan je in de tussentijd hieronder genieten van een sfeerimpressie van ROEFF en van alle mogelijkheden die dit dakterras te bieden heeft!

Beeld: Gooiland