Studio Connect

Event gifts & boxen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Studio Connect foodboxen

Corona-update: Studio Connect werkt volgens het corona-protocol en heeft ook mogelijkheden voor online events. Informeer naar hun expertise!

Studio Connect staat voor duurzame verbinding. In deze tijd waar de afstand soms groter lijkt dan ooit, zorgen zij juist voor dat kleine gebaar met grote impact. Iets waar aandacht, waardering en een stukje liefde uit blijkt. Voor relaties of medewerkers.

Altijd boordevol creativiteit zodat er een grote glimlach ontstaat. Of het nou een verrassende borrelbox is, een online workshop of een leuk concept waar verbinding centraal staat. Het kan allemaal! Van samenstellen en inpakken tot bezorging; je wordt in het hele proces ontzorgd. Jij vertelt jouw wensen, zij verrassen jouw mensen!

Studio Connect foodboxen
Studio Connect foodboxen

Event Gifting

Met Event Gifting van Studio Connect voeg je fysieke beleving toe aan een online event. We prikkelen de zintuigen op een unieke manier die precies aansluit op het verloop van het event.

Altijd met een persoonlijke touch en vanzelfsprekend verrassend. Geur, textuur, smaak – van all day happy tot mood brightening comfort food.

Studio Connect foodboxen
Studio Connect foodboxen
Studio Connect foodboxen
Studio Connect foodboxen

Corporate Gifting

Wanneer je iets weggeeft — aan relaties, medewerkers of klanten — dan vertel je veel, maar met bijzonder weinig woorden. Een cadeau(tje), of het nu promotioneel is of om waardering te laten blijken, kan grote impact hebben. Mits je er goed en strategisch over nadenkt.

Corporate gifting gaat over de kunst van het geven. We denken na over de boodschap, de timing én natuurlijk de inhoud van jouw perfecte corporate gift.

Zo helpen ze jou om je volgende productlancering, jubileumjaar of persmoment nóg effectiever te maken. Oh, en ze regelen alles voor je. Van inkoop tot verpakking en van idee tot aan de voordeur.

Studio Connect foodboxen

Beeld: Studio Connect (MPS)

Kenmerken
  • Je wordt ontzorgd van idee tot uitvoer
  • Volledig gebrand vanuit jouw bedrijf, geen andere logo’s, inclusief persoonlijk kaartje
  • Een feest om te ontvangen of te beleven
  • Enthousiast en ervaren team
Eigenschappen
  • SpecialismeConceptcatering, Foodboxen