Ze bestaan pas 1,5 jaar, al zou je dat niet zeggen als je kijkt wat ze in die korte tijd hebben neergezet. Hun missie is duidelijk: het simpele vanzelfsprekende veranderen in een blijvende culinaire herinnering.
Wat ons betreft is het duidelijk: Sonah Catering is here to stay.
De perfecte culinaire ervaring
Joost Claessen is de chef, Eelco doet alles eromheen en is het gezicht van. “Met creativiteit en durf gaan ik en mijn team iedere uitdaging aan,” vertelt Eelco. “De basis staat of valt met de kwaliteit van producten, originele smaakcombinaties en de presentatie en uitvoering. Wij werken dat tot in de perfectie uit.” Bovendien maken de mannen alles zelf. Wat ze niet zelf maken, besteden ze uit. Al zitten ze er altijd bovenop, zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. “Culinair genot is eigenlijk zoals muziek”, vervolgt Eelco. “Als je gerechten eet, en dan vooral gerechten die echt kloppen, koppel je dat aan een herinnering. Het is fantastisch om zo’n culinaire ervaring bij gasten te kunnen bewerkstelligen.”
Continu vernieuwen en verrassen
Een signature dish heeft Sonah Catering niet. Alles is maatwerk, van scratch af aan. “Natuurlijk doet een steak tartare met truffelmayo het altijd goed bij de amuse, net als zalm met rode biet. Maar we vervelen ons snel, dus als we 3x dezelfde ingrediëntencombi’s hebben geserveerd, is het tijd om wat anders te bedenken. En we werken met seizoenen, dat maakt dat we nog een beetje extra in beweging zijn.”
Een enorme drive en één aanspreekpunt
Het team van Sonah Catering heeft een gigantische drive. Dat merk je, dat voel je en dat proef je. “We hebben een enorme drang om onszelf te bewijzen. Daardoor zullen we altijd dat stapje extra zetten. Omdat we met z’n tweeën zijn, hetzij met een groot team van freelancers om ons heen, heb je bij ons altijd één aanspreekpunt. Dat werkt fijn. Ik maak de offerte, maar doe bijvoorbeeld ook samen met Joost de inkopen. En ik ben er altijd zelf bij, zeker bij grote projecten. Oh, en als ik dan nog één ding mag noemen? We zijn ontzettend flexibel. Dat is voor klanten echt een meerwaarde, merken we.”
Kenmerken
- Kwalitatieve continuïteit
- Creatief
- Flexibel
- Enthousiasme
Eigenschappen
- SpecialismeAllround, Cocktails, Koffie & Wijn