Piepers & Rund: Hollandse nuchterheid en culinaire verrassingen zorgen voor unieke aanpak

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Piepers-Rund-Food-Drinks

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor wereldse hap. Zo zeggen Anh en Tymo (de eigenaren) het zelf en zo zouden we het niet beter kunnen verwoorden. De liefde voor de Hollandse keuken is groot. Ze zijn er mee opgegroeid, net als de noeste arbeiders die Hollandse meesterwerken als de afsluitdijk en Deltawerken hebben gebouwd. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, maar wel in een vernieuwd jasje. Heerlijke (wereldse) varianten die een doorslaand succes zijn op festivals en events.

Piepers & Rund is zo’n cateraar waarvan je aan de telefoon al acuut trekt krijgt. De bevlogenheid is in elke zin hoorbaar en dat proef je ook in de gerechten die ze maken.

Het bedrijf is begonnen vanuit de romantiek voor de foodtruck, maar enkele jaren later doet de naam ‘foodtrucker’ ze echt geen recht meer. Uiteraard zijn ze met één van de twee omgebouwde Mercedes-Benz ambulancebussen nog steeds een graag geziene gast op festivals en events. Maar ook voor bedrijfscatering tot boven de 500 gasten draait Piepers & Rund haar handen niet om. Dan blijven, desgewenst, de foodtrucks in de garage staan en maken ze plaats voor een (rondlopende) Hollandse presentatie waar men hun vingers bij aflikt.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat Piepers & Rund in welke hoedanigheid dan ook weet ‘meters te maken’ zonder daarbij in te dammen op de kwaliteit. Een kunde die veel ‘mobiele collega’s’ niet gegeven is. Een gouden combinatie, want hoe authentiek en gaaf zo’n foodtruck ook oogt, uiteindelijk willen gasten vooral snel worden geholpen.

Want dat gasten Piepers & Rund weten te vinden is een zekerheid. Vooral de fameuze ‘steak sandwich’ is een gegarandeerde hit en absoluut ‘Instagrammable’ zo bewijzen de foto’s van bezoekers. Maar eigenlijk maakt het niet uit wat je kiest; de nationale en biologische happen met een internationale twist zorgen voor een bijzondere smaakervaring die je niet snel vergeet. ‘ Als het klopt, dan klopt het,’ zoals Anh en Tymo zelf aangeven. We houden van die Hollandse nuchterheid. ‘Haute Friture met een fun factor,’ we hadden het niet beter kunnen zeggen!

Kenmerken
  • Hollandse keuken met wereldse twist
  • Meters maken met behoud van kwaliteit
  • Sterk in (walking) dinner en live cooking
  • Eigen foodtrucks
Eigenschappen
  • SpecialismeBBQ & Grill, Foodtrucks