Hete Peper bewijst met pay-off ‘Soms pittig, altijd prikkelend’ unieke plek in de branche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Oud Hollandse Garnalen Cocktail - Hete Peper

Soms zijn er momenten die je bij blijven. Voor ons was dat toen Hete Peper hun pay-off  ‘Soms pittig, altijd prikkelend’ introduceerde. Het omschrijft precies waar deze Amsterdamse cateraar voor staat en positioneert het bedrijf op een unieke plek in de branche.

Terecht, want zowel het doortastend vermogen om scherp door te vragen bij een intake als de culinaire creativiteit zijn wat ons betreft van uitzonderlijke klasse. Er zit waarschijnlijk iets bijzonders in het eten, want iedereen die met Hete Peper kennismaakt, wordt meteen geprikkeld!

Rook bij gerecht - Hete Peper
Fruits de mer Raw Bar - Hete Peper
Clown-op-hoge-stoel-Hete-Peper-ProjectPlayground_HR_©FlorisHeuer Foto: Floris Heuer
Vegetarische oester - Hete Peper
Lopende band met borden - Hete Peper
Muizenval met kaas - Hete Peper
Performer met snoep - Flowtraders De Hallen Studio's
Monster achter balie - Hete Peper
Hete-Peper-Flowtraders-De-Hallen-Studios

Maar eh… wat is Hete Peper?

Hete Peper is oorspronkelijk begonnen toen eigenaar Pepijn Kerstens sushirollen maakte vanuit zijn studentenkamer. De vraag groeide en daarmee ook de logistieke uitdagingen. Met het aantrekken van compagnons Kim van der Does en Sander van Dam groeide de cateraar uit tot hetgeen het nu is. Maar wat is dat dan? Heel simpel: een cateraar die wil uitdagen, vernieuwen, verbazen en soms een tikkeltje provoceren.

Performer bij Hete Peper
Chocolade Sigaar Dessert - Hete Peper

Not just chefs. Storytellers!

Hete Peper ziet zichzelf als de culinaire regisseur van jouw event. Ze wil jouw verhaal vertellen met eten; boodschappen verkondigen op je bord. Het doel? Grote ogen en rollende tongen! Dat lukt doordat het ongeneeslijke nieuwsgierigheid in het DNA van het bedrijf én de medewerkers zit. Van sales manager tot chefkok; iedereen zoekt graag de grenzen op en houdt van pionieren. Zo worden ingrediënten uit de tech, mode en kunst gemixt om tot de lekkerste kick-ass concepten te komen. Culinaire belevingen die uniek zijn voor Nederlandse begrippen.

Barman die cocktails maakt - Hete Peper
Zee The Beach - gerecht fruit de mer - borden - Hete Peper
Smit&Zoon_2022 -koks die gerecht bereiden - foto Nico Alsemgeest

Van fingerfood tot sterrendiner

Wie denkt dat culinaire creativiteit niet op high end niveau kan, komt bedrogen uit. Creativiteit doet geen concessies in kwaliteit. Vraag dat maar aan chefkok Sander die nog geregeld bij bekende restaurants ‘stage loopt’ om zichzelf te blijven innoveren.

Dus of je nou voor verfijnde bites, creatieve foodstations of een high end sit-down diner gaat; de Hete Pepersignature is altijd zichtbaar, zonder zichtbaar te zijn. Dat is nog eens inlezen én inleven in de klant! Kleine tip; laat altijd een dessert opnemen in het voorstel, want dan kan je een visuele verrassing verwachten waar Hete Peper bekend om staat… Creative and fu*king tasty!

Beeld: Hete Peper, Nico Alsemgeest en Floris Heuer

Kenmerken

  • Unieke creativiteit (met behoud van kwaliteit)
  • Visuele uitspattingen #instawaardig
  • Van fingerfood tot sterrendiner
  • Gepassioneerd team dat wil blijven ontdekken

 

Eigenschappen

  • Specialisme
    Conceptcatering Culinaire entertainment

Artikelen over Hete Peper

Branchenieuws van Hete Peper

  • PASSENGER TERMINAL AMSTERDAM heeft twee nieuwe cateringpartners- mensen die proosten met champagne

    Passenger Terminal Amsterdam gaat samenwerken met The Food Line- up & Hete Peper

    23 februari 2022
  • Hete Peper - Voorgerecht

    Hete Peper introduceert nieuwe prikkelende positionering

    23 juni 2022