BRKLN: Finger licking good food op creatieve wijze gepresenteerd, dat is BRKLN

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BRKLN - 5 - Food & Drinks

BRKLN is écht. Vrij van pretenties. No nonsense urban food op eigentijdse wijze geserveerd. En dat is precies wat de eventbranche goed kan gebruiken. Een frisse blik, een nieuw initiatief. Met een goed verhaal.

BRKLN is het rebelse broertje van MPS | food & design. En daarmee bereiken ze een hele nieuwe doelgroep. Eentje die houdt van verrassend lekker eten voor iedereen. Wereldse recepten met lokale ingrediënten, met plezier gecreëerd en op bijzondere, stoere wijze gepresenteerd.

Kwalitatief super goed eten, vanzelfsprekend, maar met een nuchtere, verfrissende invalshoek
Waarom rondlopen met een plateau met enkel zes bordjes als op een meterslange plank een veelvoud aan gasten kan worden bediend. Zo wordt goede service optimaal ingezet. Daarom ook geen op maat gemaakte cateringvoorstellen, maar elk seizoen een bijpassend foodbook waar je uit kunt kiezen. Vol smaakmakers van lokale producten en met een goede verhouding vegetarische gerechten. Deze opzet geeft de mogelijkheid om niet gebruikte ingrediënten te gebruiken voor een ander gerecht. Daarmee is het een stuk vriendelijker voor natuur en budget. Dat smaakt toch lekkerder?!

BRKLN - 6 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN
BRKLN - 2 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN
BRKLN - 7 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN
BRKLN - 4 - Food & Drinks
BRKLN - 12 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN

Waar MPS het Manhattan van New York vertegenwoordigt, doet BRKLN dat voor Brooklyn. Een slimme vergelijking, zeker als blijkt dat ze in Breukelen gevestigd zijn. Een knipoog waar we kostelijk om moesten lachen. Wat heerlijk bedacht!

Dus wil je urban streetfood voor een lunch, congres of personeelsevenement uitgeserveerd op andere wijze, dan staat dit jonge bedrijf met jarenlange ervaring te springen om samen te werken. Of zoals ze zelf zeggen, ‘BRKLN is daar waar je ze nodig hebt!’  Wij geloven er heilig in dat vandaag de dag eventmanagers verrukt uitkijken naar het concept van deze recht voor zijn raap-cateraar.

BRKLN - 11 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN
BRKLN - 10 - Food & Drinks
BRKLN - 9 - Food & Drinks
BRKLN - 3 - Food & Drinks
BRKLN - 8 - Food & Drinks Fotocredits: BRKLN
Kenmerken
  • Catering
  • No-nonsense Urban Food
  • Congressen & personeelsevenementen
  • Fun
Eigenschappen
  • SpecialismeConceptcatering