Bakx & Meijer

De Utrechtse cateraar vol enthousiasme en passie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bakx & Meijer - hapjes - food

Ontzorgen met liefde, daar onderscheidt het team van Bakx & Meijer zich in. De Utrechtse cateraar bestaat deze zomer 10 jaar en doet er alles aan om hun opdrachtgevers een geweldige culinaire beleving voor te schotelen. Klinkt dat even lekker!

Bakx & Meijer - ontvangsttafel - drank - gastheer - gastvrouw
Bakx & Meijer - BBQ - vuur

Service met hoofdletter S

Ervaren, enthousiast, creatief en gastvrij: het zijn een paar woorden die Bakx & Meijer passen als een (koks)jas. In 2009 zagen ze het levenslicht en ze zijn nog lang niet van plan om het culinaire toneel te verlaten. De achtergrond van oprichter Thijs Bakx als producent in de eventindustrie en de kookskills van compagnon Sebastiaan Meijer waren het perfecte startpunt voor Bakx & Meijer. “Het verschil zit ‘m bij ons in de service, in het compleet ontzorgen van opdrachtgevers,” vertelt Thijs. “Ik merk altijd dat iedereen zenuwachtig is op het moment dat je een feestje organiseert. Of je nu ervaren bent of nog maar net komt kijken. We willen dat opdrachtgevers ons bellen omdat ze weten dat als wij het regelen, het goed komt.” Nergens meer aan hoeven denken en o-zo-lekker eten dus. Wij tekenen ervoor.

Bakx & Meijer - viscocktail - voorgerecht
Bakx & Meijer - friet - foodtruck
Bakx & Meijer - borden - hoofdgerecht
Bakx & Meijer - saladebar

Duurzaamheid & bewustwording

Waar Bakx & Meijer een paar jaar geleden nog raar werd aangekeken toen ze duurzame disposables inzetten en biologisch bier van Utrechtse stadsbrouwerij De Leckere schonken, is dit inmiddels meer gemeengoed geworden. “We blijven ons ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Dat is een mooie uitdaging en onze hoge prioriteit, samen met het ontzorgen. Ik vind het belangrijk om de bewustwording te vergroten. Dat je als gast beseft dat er eten wordt weggegooid als je je hebt aangemeld, maar niet komt opdagen. Dat vrijblijvende in de eventwereld, dat mag eruit. Dat kost tijd, maar we moeten daar naartoe.”

locatiemanager - Bakx & Meijer - rode foodtruck
locatiemanager - Bakx & Meijer - lange tafel - diner

Meten aan topcateraars

Bakx & Meijer zou Bakx & Meijer niet zijn als ze vooral ook plezier willen hebben – en willen (over)brengen. Dat plezier typeert ze en dat proef je. Bakx & Meijer is een mooie enthousiaste club, die bescheiden blijft maar wiens eten, service en klantportfolio indruk maakt. “We doen het echt samen,” vervolgt Thijs. “We werken hard, gas erop en gaan. We willen ons meten aan topcateraars, elke dag weer. En: niets is ons te gek!”

Beeld: Bakx & Meijer

Kenmerken
  • Ontzorgend
  • Bevlogen
  • Duurzaam
  • No-nonse
Eigenschappen
  • SpecialismeAllround
Eigenschappen
  • Specialisme Allround, wij schrijven alles op maat. Op een betrouwbare manier blijven verrassen met duurzame, toekomstgerichte catering.