Senior Project Manager Events bij Obsession

 • Voorschoten (binnenkort Alphen aan den Rijn)
 • Fulltime, Parttime
 • solliciteren voor: 28-02-2023

Obsession creëert evenementen om duurzame groei te realiseren voor zijn opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie. Dat doen we samen, met passie, toewijding en vakkennis. We combineren strategie en creativiteit met een mouwen-opstroop mentaliteit en we staan altijd voor elkaar klaar. Wij zijn Obsession. Partners for live.

We geloven in de kracht van live en haar verbinding met de marketingcommunicatiestrategie. Daarom zijn we specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zij aan zij helpen we corporates, NGO’s en overheidsinstanties om hun doelstellingen waar te maken middels impactvolle evenementen en aanverwante communicatiemiddelen.

Teammeeting op kantoor van Obsession

Wat ga je doen?

Heb je 5+ jaar ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen (fysiek, hybride én online) en ben je toe aan een volgende stap? Vind je het belangrijk om te werken met een team van professionals en vanuit een goed georganiseerd duurzaam bureau? Misschien ben je op zoek naar de verdiepingsslag; evenementen met inhoud die worden georganiseerd vanuit strategisch oogpunt binnen de marketing & communicatie mix?

Ons bedrijf is altijd in beweging en groeit! Jarenlange ervaring en een loyaal & deskundig team van professionals maakt dat we leidend zijn en mogen werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. We organiseren corporate evenementen voor bijvoorbeeld Jacob Douwe Egberts Professional, Siemens, KPN en Westfield maar ook beleids,- en maatschappelijk evenementen voor non profit en overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld World Justice Project, RDW, FMO/Accion, KVK, Rijkswaterstaat en ministerie van VWS.

Een senior projectmanager werkt bij ons zelfstandig en in teamverband aan meerdere projecten tegelijkertijd. Naast dat je een teamplayer bent, heb je ook graag de touwtjes in handen en neem je de verantwoordelijk en leiding in een project. Je coördineert leveranciers, variërend van catering en decor tot sprekers, entertainment, techniek en locaties. Tijdens het project heb je een dragende rol als uitvoerder. Het is aan de projectmanager om het creatieve- en strategisch voorstel met de daarbij behorende doelstellingen niet uit het oog te verliezen tijdens de productie. Daarnaast heb je door je ervaring ook een adviesrol en begeleid je onze minder ervaren collega’s.

Medewerkers van Obsession (o.a. Jaimy van der Meer) op de bank met hun voeten omhoog

Wat bieden wij?

Obsession is onderdeel van een collectief evenementenbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en persoonlijke ontwikkeling & groei is daardoor mogelijk binnen ons bureau. Per Januari 2023 zullen we ook gehuisvest zijn in een centraal gelegen en goed bereikbaar bedrijfspand in Alphen aan de Rijn, waar we een inspirerende ontmoetingsplek creëren voor event professionals.

Ons team is onze grootste kracht en dat schatten we ook op waarde. We hebben een informele cultuur en blijven elkaar inspireren. Er wordt hard gewerkt én veel gelachen. Dit is ons aanbod:

 • Een competitief salaris.
 • Aandacht voor vitaliteit, we ondersteunen een gezonde leefstijl van alle medewerkers met gezamenlijke sportactiviteiten en een gezonde lunch.
 • Een duurzame werkomgeving, Obsession gaat voor 100% klimaatneutraal werken in 2025.
 • Een gebalanceerde werk/woon situatie met ruimte voor thuiswerken.
 • Diversiteit in jouw werk dankzij uiteenlopende opdrachtgevers.
Medewerkers van Obsession (o.a. Marijke de Wit) geven elkaar high five

Wie ben jij?

 • 5+ jaar ervaring met de organisatie van zakelijke evenementen (fysiek, hybride én online).
 • Ervaren zijn met werken vanuit een evenementen- of communicatiebureau is een pré.
 • Beschikken over basiskennis van marketing & communicatie.
 • HBO scholing.
 • Goede tot uitstekende taal- en schrijfvaardigheid, Nederlands én Engels.
 • In bezit zijn van rijbewijs B.
 • Fulltime beschikbaarheid, 4 dagen per week is bespreekbaar

We hebben deze vereisten met zorg samengesteld en worden dan ook als minima gehanteerd. Voldoe je niet aan deze kaders? Dan kun je altijd op een ander moment solliciteren wanneer we een vacature hebben die voldoet aan jouw profiel.

Reageren?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Partner for Live? Laat maar zien dan! Stuur jouw CV en motivatie naar Neeltje, Neeltje@obsession.nl.

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Uur per week 40
 • Plaatsingsdatum 23-08-2022
 • Solliciteren voor 28-02-2023

Je hebt nog 19 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Logo Obsession

Obsession
Rouwkooplaan 9
2251 AP Voorschoten (binnenkort Alphen aan den Rijn)
obsession.nl

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Neeltje
071 560 1660
neeltje@obsession.nl