Senior Project Manager Events bij effectgroep*

 • Utrecht
 • Fulltime, Parttime
 • solliciteren voor: 28-02-2023

We zijn een leading event agency en met 35 collega’s organiseren we live en online events voor wereldse merken, landelijke spelers en overheid. Ons werkgebied is overwegend NL, maar een aantal keer paar jaar draaien we producties in het buitenland. We organiseren corporate events, brand events en conferenties.

Opdrachtgevers schakelen ons in voor conceptontwikkeling, eventcommunicatie en de organisatie van het event. Uniek aan ons bureau is dat wij veel disciplines in huis hebben, zoals vormgevers, copywriters, motion designers en contentprofessionals. Hierdoor kunnen we vanaf onze creatieve vloer in Utrecht ook alle (online) promotie en communicatie van events verzorgen.

Ons werk? Bijvoorbeeld een vet feest voor young professionals, een kick-off voor dealers, een corporate festival voor klanten of een conferentie voor beleidsmedewerkers van de overheid. Onze projecten zijn vaak B2B. Van groots en meeslepend tot inhoudelijk en leerzaam.

We staan bekend om onze creatieve concepten en – al zeggen we het zelf – de super strakke producties die écht tot in de details kloppen (dat wordt straks dus jouw werk:-). We zijn gehuisvest op de 4e verdieping van het karakteristieke gebouw ‘Life’ in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp). Hier houden we alvast een plekje voor je vrij!

effectgroep collega's collage

Wat ga je doen?

Een kick-off voor medewerkers, corporate festival voor klanten of event voor onderwijsprofessionals. De voorbereiding, inhoud, planning, budgettering…. jij draait je hand hier niet voor om en dráágt die productie. Leveranciers willen graag met én voor jou werken en zetten door jouw aanpak dat belangrijke extra stapje.

Je bent de spin in het web in de voorbereiding van het evenement. Je schakelt moeiteloos met locaties, sprekers, artiesten, techniek, cateraars en de opdrachtgever. Ze maken jou niet gek (behalve als afspraken niet worden nagekomen). Opdrachtgevers hebben eindeloos vertrouwen in jouw planning en draaiboek en zien tijdens de productie hoe je alle touwtjes stevig in handen hebt. Na afloop van de productie geniet jij – moe en voldaan – van alweer een mooi event. Op naar de volgende…

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst, maar leveren wel een hele mooie lijst trouwe opdrachtgevers op. En daar zijn we trots én zuinig op, al 25 jaar. Jij mag straks gaan werken voor wereldse merken, landelijke spelers en lokale helden.

Organiseren, plannen & doorpakken op meerdere projecten tegelijkertijd – jij doet zo’n 15 tot 20 events op jaarbasis. Je werkt in een team met meerdere Project Managers en bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en werkt samen met collega’s aan projecten.

Je hebt de touwtjes in handen en houdt alle ballen in de lucht. Met een strakke planning en stevige structuur werk je toe naar een top event. Jouw werk is veel meer dan organiseren alleen. Je hebt visie op de inhoud van het event en adviseert opdrachtgevers over het programma en de content.  Je zorgt voor strakke budgettering van inkoop en inhuur derden.

Een belangrijk aspect van je werk is… communicatie! Je hebt intensief contact met opdrachtgevers, partners en leveranciers.

Effectmakers bij effectgroep

Wie ben jij?

Je bent ambitieus en je wilt wat. Hard werken, voor een groots resultaat! Je bent positief en energiek. Iemand voor wie de uitspraak ‘inkakken is doorpakken’ een levensmotto is. Je snapt dat events geen one-off maar steeds vaker part-of een groter marketingplan zijn.

Forenzen is niet echt je ding: liever woon je op maximaal een half uurtje (rijden, treinen, fietsen) van kantoor.

Je leert en wil leren – want hoewel je een ster bent in multitasken en echt wel een kar weet te trekken, durf je ook prima hulp te vragen en te bieden. Je houdt van de vrijheid die we je geven. Je koester het vertrouwen dat we in je hebben. En wij rekenen blindelings op de verantwoordelijkheid die je neemt voor je projecten.

De kleine lettertjes

 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring. Bureau ervaring is een dikke pré!
 • Afgeronde relevante HBO-opleiding
 • Rijbewijs B.
 • Minimaal 28 tot 32 uur per week beschikbaar.
effectgroep vacature event manager

Wie zijn wij?

De effectmakers
Per project werkt je samen met andere effectmakers. Een Account Director, Creative, Copywriter of Designer? We hebben ze allemaal in huis en jij gaat er vaak en veel mee samenwerken. Soms moet je sprinten om deadlines te halen. Of valt een project op het moment dat je eigenlijk geen tijd hebt. Werken bij een agency is lekker dynamisch. Daarom organiseren we regelmatig social events. Van een middagje padellen tot een avond zingen in de kroeg. En alles wat daar tussen zit. Even ontspannen, stoom afblazen en lol maken. Daar houden we van bij effectgroep*.

Onze cultuur
Wat voor ons heel normaal is, valt nieuwe collega’s en klanten vaak positief op. We hebben namelijk een open cultuur en platte structuur. Natuurlijk zijn er leidinggevenden, seniors en is er een MT. En de klant is bij ons écht de koning. Maar er is altijd ruimte voor dialoog. En tijd voor een goed gesprek. Feedback mag twee kanten op. En inhoudelijke en pittige discussies? We houden er van. Want zo komen we allemaal verder.

4 V’s
De pijlers van onze open cultuur zijn de 4V’s. En op één staat Verantwoordelijkheid. Want als je die neemt, heb je aan ons je beste werkgever ooit. Wat je daarvoor terugkrijgt is veel Vertrouwen. En de Vrijheid om bijvoorbeeld thuis te werken of het spreekwoordelijke tussenuur te nemen. Waarbij we van beide kanten altijd de Veiligheid willen voelen om elkaar aan te spreken op houding, gedrag en professionaliteit.

Team effectgroep tijdens teambuildingsuitjes

Wat bieden wij?

Geen baan, maar een reis.
Spring maar achterop. Samen kunnen we die reis maken, het avontuur aan gaan, de weg bewandelen naar die stippen op de horizon. Elke dag een beetje beter worden, van elkaar leren en gaan voor het resultaat voor onze klanten. En vooral grenzen verleggen. Als we onderweg even stil staan en terugkijken, zien we wat we bereikt hebben. Kijken we vooruit, dan lonkt het perspectief van verdere groei. Wij gaan door. Jij wilt verder. Ga je mee?

Ons aanbod
Zolang we samen onderweg zijn, willen we de dingen ook goed geregeld hebben. We verwachten best wat van je. En daar staat een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. En hoe beter het met het bedrijf gaat, hoe meer we voor onze effectmakers kunnen en willen doen.

Je krijgt alle ruimte om zelfstandig te werken én je collega’s staan klaar om je te helpen. We dagen je uit om verder te groeien en begeleiden je hier bij. Uiteraard bieden we marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een uitdagende baan bij een groeiend en ambitieus creatief bureau.
 • Een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling en groei volop stimuleert.
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, relevante werkervaring en profiel.
 • Laptop (MacBook) van de zaak.
 • Telefoonvergoeding.
 • Pensioenregeling.

Klinkt goed, nietwaar? Als je onze liefde voor live deelt, deel dan jouw sollicitatie met ons!

Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze HR Manager Sandra Pieterse, zij is bereikbaar via hr@effectgroep.nl of 030 – 41 00 790.

Wil je meer weten over effectgroep? Bekijk dan onze website!

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Uur per week 28
 • Plaatsingsdatum 20-10-2022
 • Solliciteren voor 28-02-2023

Je hebt nog 19 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Logo effectgroep*

effectgroep*
Van Deventerlaan 31-51
3528 AG Utrecht
www.effectgroep.nl/

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Sandra Pieterse
030 - 41 00 790
hr@effectgroep.nl