Project & Campagne Manager bij Louder

  • Den Bosch
  • Fulltime, Parttime
  • solliciteren voor: 30-06-2023

Louder gaat lekker. Zo lekker dat we nog wel wat hulp kunnen gebruiken. Want de events, activaties & campagnes die we voor onze opdrachtgevers bedenken én produceren zijn zo succesvol, dat ze vaak smaken naar meer. Daarom zijn we op zoek naar nóg een ervaren Project & Campagne Manager die kan ontzorgen, plannen en produceren.

Wij zijn Louder, een creatief bureau voor marketing, communicatie en events. Al 20 jaar maken wij met een team van creatieve specialisten, werk waar je stil van wordt. Met design, film, content en productie creëren we impact met kwaliteit voor sterke merken die goede ideeën nodig hebben. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Ford, Ster Reclame, Stellantis (o.a.Peugeot, Opel, Alfa Romeo, DS, Fiat en Citroën), Sena, GOM, TopMondzorg en Havenbedrijf Rotterdam.

Louder Ster Focus event

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een Project & Campagne Manager die zorgt voor de planning, calculatie, productie en organisatie van diverse events, (social) campagnes, (re)branding-trajecten en merkactivaties. Een aanpakker die naast de weg – ook en zijn/haar verantwoordelijkheden kent.

Als Project & Campagne Manager ben je strategisch én uitvoerend bezig met uiteenlopende producties, voor verschillende klanten. Je weet hoe hectisch het werk kan zijn, maar dat is precies waar je van houdt. Want vanuit je circa vijf jaar ervaring bij een event- (of soortgelijk) bureau ben je gewend te werken voor A-merken met strakke deadlines. Je bent commercieel ingesteld en weet opdrachtgevers vakkundig te overtuigen van je plan.

Opel Online dealermeeting Louder brand activation

Wie ben jij?

Werken bij Louder betekent verantwoordelijkheid krijgen én nemen. Als onderdeel van ons team snap je dat ‘goed genoeg’, gewoon niet goed genoeg is. Maar zo zit jij zelf ook niet in elkaar. Je bent ervaren, allround en hands-on. En ondanks dat je zelfstandig en pro-actief te werk gaat, ben je geen eenling. De dagelijkse afwisseling en dynamiek van meerdere opdrachten, deadlines en een diversiteit aan producties geven jou energie! En wij krijgen energie van jou.

Minimale vereisten:
– Afgeronde, relevante HBO opleiding
– Gestructureerd, georganiseerd en daadkrachtig
– Sterke communicatieve vaardigheden (in woord en schrift)
– Commercieel en klantgericht
– Kennis & ervaring in social- en content strategieën
– Ca. 5 jaar bureau ervaring (in vast dienstverband)
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar (per direct)
– Standplaats Den Bosch

Louder Scania Gryphus launch

Are you the one?

Herken jij jezelf direct in bovenstaande? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? En wil jij werken bij een bureau dat naast hele mooie dingen, vooral ook heel veel lol maakt? Mail dan nu je CV (met foto) en salariswens naar ivo@wearelouder.com. Wie weet, ben jij die ene!

By the way, het is een vaste aanstelling, dus een freelance samenwerking is niet wat we zoeken. Ook acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Uur per week 32
  • Plaatsingsdatum 12-04-2023
  • Solliciteren voor 30-06-2023

Je hebt nog 27 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Ivo van den Belt
ivo@wearelouder.com