Party Manager bij Via Sparta Events

 • Rotterdam
 • Fulltime
 • solliciteren voor: 21-04-2024

Ben jij een enthousiaste en ervaren Party Manager die klaar is voor een nieuwe uitdaging?

Sparta Rotterdam, de oudste voetbalclub van Nederland, zoekt een gedreven professional om ons Horeca & Events team te versterken in het iconische Sparta Stadion ‘Het Kasteel’. Wekelijks ontvangen we hier meer dan 10.000 fans tijdens de ca. 20 thuiswedstrijden en talloze bezoekers van diverse evenementen welke uiteenlopen van 50 tot 1.000 gasten. Jouw Rol:

Als Party Manager ben jij de sleutelfiguur in het succes van onze evenementen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van verschillende bijeenkomsten, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke evenementen. Je werkt nauw samen met de F&B Manager en zorgt ervoor dat elke gebeurtenis vlekkeloos verloopt.

Locatie Via Sparta Events

Een dag als Party Manager bij Via Sparta Events

Na een kopje koffie en een kletspraatje met je collega’s ga je aan de slag op kantoor voor de voorbereidingen van een evenement diezelfde middag. Je checkt alle benodigdheden en zorgt er samen met het operationele team voor dat het gehele evenement klaar staat en vraagt of het schoonmaakteam nog een keer de entree wil nalopen. 

Uiteraard ben je tot in de puntjes voorbereid en heb je de personeelsplanning en tijdsplanning gereed. Je stemt het draaiboek nog een keer af met de chef-kok zodat al het eten op tijd geserveerd kan worden. Ondertussen druppelen je collega’s van de bediening binnen welke staan te wachten op de briefing waarna ze met hun eigen taken aan de slag gaan. 

Net op het moment dat je gaat zitten, gaat je telefoon; de opdrachtgever belt dat ze voor de deur staan. Samen lopen jullie nog een keer door de zalen en spreken jullie het draaiboek nog een keer door. “Is het een probleem als we de pauze een kwartier eerder doen en de tijd tussen de gangen van het diner wat verlengen?”. “Natuurlijk niet” en zo snel als je kan stem je dit af met de chef-kok en de overige collega’s.  

Tijdens het evenement ben je de spil tussen de gasten, het team, de opdrachtgever en eventueel de locatiebeheerder. Je straalt rust uit, ook in stresssituaties en je helpt het team waar nodig. Jij vindt het evenement pas geslaagd als de opdrachtgever en de gasten tevreden zijn na afloop. Na de afbouw met het team en een intensieve dag, sluit je positief af en neem je je hardwerkende team mee voor een welverdiend drankje.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving in het hart van ‘Het Kasteel’
 • De kans om betrokken te zijn bij diverse evenementen, waaronder voetbalwedstrijden en speciale gelegenheden
 • Samenwerken met een enthousiast team in een stimulerende werkomgeving
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei
PLenair sparta - events - stadion - locatie

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team als Partymanager? Stuur dan je CV en motivatie naar personeelszaken@sparta-rotterdam.nl voor 21 april onder vermelding van “Sollicitatie Partymanager – Sparta Rotterdam”. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Sparta Rotterdam en Via Sparta Events kijken uit naar sollicitaties van gepassioneerde professionals die willen bijdragen aan het succes van evenementen op ‘Het Kasteel’. Join the team behind the team!

Sparta Rotterdam

Beeld: Sparta Rotterdam/Via Sparta Events

Solliciteren?

Solliciteer nu
Job info
 • Dienstverband Fulltime
 • Uur per week 40
 • Plaatsingsdatum 15-02-2024
 • Solliciteren voor 21-04-2024

Je hebt nog 8 dagen!

Solliciteer nu
Werkgever
Logo Via Sparta Events

Via Sparta Events
Spartapark-Noord
3027 VW Rotterdam
www.sparta-rotterdam.nl/events/

Contact

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Personeelszaken
010 890 9200
personeelszaken@sparta-rotterdam.nl